Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza---

Czy te kozaki są ok, czy pasuje abym w nich już teraz chodziła??

Polecane posty

Gość ice touch
połowa panienek to śmiga w białych... ciekawe jakie trzeba kupić sobie buty by nikt inny takich nie miał, może od manolo blahnika??? te kozaki są takie uniwersalne, myślę, że można je spokojnie zakladać już teraz:)

Byłam wczoraj w Zarze i kupiłam wydaje mi się identyczne(!!) za 269 zł...Pani powiedziała mi, że prawdopodobnie buty nadają się wyłącznie na suche chodniki, a jezeli zaczną przemiękać to reklamacji mi nie uwzględnią...Dziś patrzę na allegro takie same.Na tych z Zary wyczytałam w środku Made in china...Więc jak mam płacić za gówno prawie 300 zł albo 100 to wybiorę te 2 opcję...Dziś idę doZary oddać buty. Pytanie tylko czy pasuje chodzić w takich butach,czy nie jest za ciepło i czy nie będę dziwnie wyglądała.... Ale dzięki za odp

są bardzo fajne :) i co z tego, że dużo dziewczyn ma takie :) ja mam podobne niebiesie tylko krótkie i jeszcze nie widziałam dziewczyny w takich samych hehe

Gość hgjytjyj
nijakie ?? :-D do Ciebie wieśko ruska pasowałyby z czubami i dżecikami takze nic dziwnego ,ze mniej odpustne oceniasz jako nijaki.. a na tym dobry smak polega aby z paru takich jak to nazywasz nijakich elementóe ubioru stworzyć super zestaw zwracający uwagę

Gość niebieski...
za ciepło na takie buty??? gdzie wy żyjecie, tam gdzi ja mieszkam to dziewczyny latem w takich latały do sukienek

Gość pierwsze kozaki ok
ale te naobcasie masakryczne

Gość vnm
fajne...teraz sa takie modne...z tym ze ja bym ich jeszcze nie nosiła,za ciepło jest na takie dlugie kozaki....ja teraz noszę krótkie saszki...

Gość misiowa mała dziewczyna
za ciepło?? u mnie dziś było chyba tylko 10 C :O

Gość vnm
a co będziesz nosić ja będzie -10 stopni ??....10 stopni na plusie i kozaki do kolan :o....polska wieś tańczy i śpiewa :O

Gość bezz przesady
są kozaki ocieplane i nie - na taką pogode jak teraz długośc do kolan moze spokojnie być, jeśli nie są ocieplane, bo w ocieplanych zwyczajnie mogłoby być gorąco. a na minus 10st logicznym jest chyba, że sięgnie się po ocieplane.. polska wieś tańcząca i śpiewająca to jest widoczna wyraźnie w komentarzach tutaj :o kobiety, chodźcie w tym, co się wam podoba, nie innym ludziom! zawsze znajdzie się ktoś, kto skrytykuje :o