Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my_california

Gdzie i jak moge nauczyc sie seksownie krecic biodrami jak Shakira?

Polecane posty

Gość my_california

Chcialabym swojego chlopaka zaskoczyc seksownym tancem ale... ruszam sie jak kolek :/ Chcialabym zmyslowo krecic biodrami i brzuszkiem jak Shakira. Jak i gdzie moge sie tego nauczyc? I jeszcze pytanie czy myslicie, ze aktywnosc fizyczna moz etez na to wplynac? Szczerze mowiac jestm niezbyt aktywna, raz w tyg sobie pobiegam 30 minut i na tym koniec, reszta to siedzenie. Co o tym myslicie? Gdzie i jak moglabym sie nauczyc takiego czegos i czy aktywnosc fizyczna moze wplynac na umiejetnosci lozkowe? Poza tym jakie sporty wplywaja na zmyslowe poruszanie sie, slyszalam ze rozciaganie, basen.. Pozdrawiam :)

Gość my_california
Ustawiam zegarek według gazomierza :classic_cool:

Gość my_california
A Ty zgrywasz internet na dyskietki. To wyzej to oczywiscie podszycie ;) Wracajac do tematu to moze odwiedze, ale tam ytzreba miec czym krecic a ja mam niestety plaski brzuch.. Myslisz, ze plaski brzuch tez mzoe przyniesc takie umiejetnosci? :)

Gość my_california
Ok penwie sie przejde na taki kurik, w koncu..co mi szkodzi, przynajmnije sie tego naucze i bedzie super :) A teraz druga kwestia , wlansie mnie zastanawia ta sprawnosc.. Myslicie, ze czeste uprawianie sportow, rozciaganie sie jakos wplywa na umiejetnosci lozkowe? :)

Gość my_california
Dzieki polka za odpowiedzi :)