Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwiabon

zapalenie jamy ustnej

Polecane posty

Mój synek właśnie przechodzi zapalenie jamy ustnej-paskudztwo:-( Męczył się 3 dni i noce-ciągły płacz.Usłyszałam o lekarstwie na tę dolegliwość.Może komuś także pomoże.Poprosiłam pediatrę o Witaminę C dożylnie-TO DZIAŁA!!!Dziś jest po drugim zastrzyku i teraz wreszcie śpi!Przedtem zjadł całe danio i wypił kubek kubusia!Jeszcze podaję mu doustnie nystetynę wymieszaną z ampułką witaminyC i smaruję buzię gazikami nasączonymi witaminą c z kapsułek.To naprawdę działa rewelacyjnie! Proście pediatrów o receptę i działajcie,a na pewno będzie dobrze.Zdrówka,dla maluchów:-)))).

Witajcie! Wiki ma 2 lata. Przeczytałam wszystkie Wasze wypowiedzi i cieszę się, że nie jestem sama... (przepraszam, może to słowo nie jest tu odpowiednie)... Od 5 dni walczymy z zapaleniem jamy ustnej! Nystatyna, Flumycon, Tatum Verde i Vibovit to nasza broń.. Dziś Mała zjdła parę łyzek zupy! Ale i tak męczy się bardzo... :-( Mam pytanie do tych, którzy mają już to za sobą - Długo trwało Wasze leczenie? Zapach z buzi zniknął????? Pozdrawiam Was ciepło. Moniqsiaaaaa