Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ongość

co o tym myslicie

Polecane posty

Gość ongość

Witam! Od 14 lat jestem żonaty, przedtem 5 lat chodzenia ze sobą, żona jest do tej pory moją jedyną partnerką. Niby wszystko ok ale mam wrażenie że zmarnowałem sobie młodość nie chodząc z innymi dziewczynami. Czasami zastanawiam się jak to by było z inną kobietą. Może jest tu ktoś w podobnej sytuacji, ciekawe czy macie podobne odczucia

Gość ciemiernica
powinienes raczej byc szczesliwym ze nie jestes sam , teraz rozwiazlosc w modzie wiec badz zadowolony i czuj sie spelniony

Gość ongość
Jasne Czuje się spełniony ale chciałbym spróbowac z inna kobietą tak dla zaspokojenia ciekawosci

Gość a chciałbyś żeby twoja
żona też spróbowała jak to jest z innym facetem - tak z ciekawości?

Gość ongość
Pewnie że nie. Ale 100 procent pewności że nie spróbowała to nie mogę mieć

przyznam sie ze tez miewam podobne odczucia. tzn ze chcialbym poseksic sie z wieksza iloscia osob aby posmakowac zycia na maksa. ale kiedy pomysle sobie o zaufaniu jakim zostalem obdarzony, o tym jak jestem happy, ze nie chcialbym zeby ta druga osoba puszczala sie na lewo i ze seks to nie wszystko to przechodzi mi.... sadze ze takie msyli ma wiekszosc facetow i glownie faceci...i ze realizuja swe fantazje (sadzac po necie).

Gość ongość
Myślę podobnie jak Ty , ale ciekawy jestem czy też miałeś tylko jedną partnerkę

Powiedz o tym żonie, może ona też zechce spróbować z innym facetem? Fajnie by Ci było ze świadomościa, że jakiś gościu bzyka Twoją żonę? Tak z ciekawości oczywiście...

Gość ongość
Chyba znasz odpowiedż na to pytanie. A jak sądzisz że kobiety o tym nie myślą to jesteś w błędzie

no nie. ja to raczej mialem dosc bogate zycie seksualne. i nie wynikalo to raczej z checi bici arekordow. po prostu najpierw bylem mlody wiec khe...khe....a potem jak juz doroslem to jakos zle trafailem i po pewnym czasie konczylo sie to. osobiscie uwzam iz czloiwiek powinien miec w zyciu wiecej niz jednego partnera/ke w seksie. moja siostra tak ma i szczerze mi jej zal. nie poznala zycia. kolokwialne mowiac zna tylko jablka i cale zycie jablka bedzie jadla.

następny p.i.e.r.d.o.l.e.c, po jaki c.h.u.j wy stajecie przed tym ołtarzem, kto was tam zgania? a zostańcie sobie ze swoimi fantazjami, marzeniami, pie.rd.ol.cami

Gość ongość
Hej znudzony jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie odzywaj, denerwują mnie tacy frustraci jak TY

Gość ty znudzony wez
no wyluzuj..przeczytalam twoj temat i jestes idiota..a czepiasz sie innych, co madrze pisza..zrób wypad:-P

te znudzony....a ty oczywiscie spales tylko z jedna kobieta/facetem - tak? i teraz jak walisz soebie konia to myslisz o nim/niej - tak? zenada.

Gość ongość
tz według Ciebie jestem idiotą bo miałem tylko jedna partnerke Ciekawy punkt widzenia

znudzony jest jeden, nie wiem jak on to zrobił, że również jest na zarejestrowanym nicku, zaśmiecił mój temat.... trudno a żeby nie być offtopic odpowiem ongość.... z inną byłoby podobnie, może lepiej może gorzej, mnie bardziej kusi to nie aby z inną ale aby inaczej.... :)

Gość ongość
Z inna zawsze będze inaczej nie ma dwóch takich samych osób i to jest ciekawe

Gość ongość
Chciałbym porozmawiać na ten temat (a może i nie tylko) z dziewczyną która jest w podobnej sytuacji jak jest ktoś taki to proszę o kontakt na meila