Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana od wczoraj

widzieliscie wczoraj holland u lisa????

Polecane posty

mówiła, ze producentowi jej filmu matka pchała do łozka swoja dziewięcioletnia córke!!! zrozumiałam ze on nie miał oporów przed skorzystaniem i zastanawiam sie dlaczego nie padło pytanie czy p. holland powiadomiła odpowiednie organy o tym fakcie

se poszukaj

Gość ona kornelia n
Straciłam szacunek do tej kobiety. Nie widziałam jej wczorajszego "wystąpienia",ale wystarczyly mi jej kompromitujace wypowiedzi w niedawnej "debacie" na TVN 24 z udzialem Kukiza,Hołdysa... Nazwałą 13 letnie dziecko młodą kobietą(na co zwrocil b mądrze uwagę Kukiz). Była zacięta,rozemocjonowana, nie potrafiła spokojnie mówić,przerywała, ciągle zaznaczała że Polański,Ona to ARTYSCI.Az mi sie rzygac chce od tego slowa-artysci...Żyd Żydka broni,nie chcę byc rasistką ale coraz częściej taką opinię slyszę.Chocby zgwalil dziecko-czyli zbrodnie najgorszego kalibru. Zastanawia mnie jedno,czy ona ma dzieci,wnuczki ijak odnioslaby sie do tego gdyby tospotkalo jej bliskich.

Gość ona kornelia n
A Twoje spostrzezenie jest b.sluszne. Dlaczego nie zawiadomila Policji???

ktos sie podszył kilka postów wyzej nie wiem czy progaram lisa mozna obejrzec gdzies w sieci, ogladałam wczoraj w tvp2 dalej nie moze wyjść mi to z głowy, dlaczego nikt nie zapytał co dalej ze sprawa tej dziewięciolatki o ktorej wspomniała holland!!!

Gość pamietam ten reportaz ...
od razu mi sie przypomnial gdy zrobilo sie glosno o Polanskim. Wkurzylo mnie to, ze Polski minister spraw zagranicznych napisal list do USA w broniac artryste pedofila, a jak zwykly obywatel ma klopoty to panstwo umywa rece ;/

Gość Andrzej22
Do zbulwersowanej. Złóż zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa do prokuratury.

Gość fhgfhdfd
do Andrzeja I co ma napisać w tym zeznaniu??Ze w programie pana Lisa popularna i do niedawna szanowana osoba publiczna przyznala sie do tego,iz znana jej byla sytuacja ,gdy matka wpychala swoje 9 letnie dziecko do lozka facetowi?? Co proponujesz?? osz wy kurwa,nie zycze,ale jakby to wasze dzieci spotkalo albo siostre czy matke tobyscie inaczej gadali

Gość Andrzej22
Normalnie podaj datę stację i tytuł i powiedz co twoim zdaniem nosi znamiona przestępstwa.

ja jestem w ogóle zbulwersowana postawą naszego jakże zacnego "środowiska artystycznego", które broni i usprawiedliwia pedofila :O po ich skandalicznych wypowiedziach wyrobiłam sobie zdanie na temat Figury, Zanussiego, Sikorskiego i tej Holland. Podoba mi się postawa Kukiza, Hołdysa, Katarzyny Kolendy Zaleskiej i Krzysztofa Latka. Aha, poparcie dla Polańskiego wystosowała takze Korwin- Piotrowska. Lubiłam ją-teraz już nie:O

Gość Holand jest zerem

Gość zbulwersssowana
widzicie teraz jakie mamy srodowisko inteligenckie.Sami zboczeńcy,pedofile i kobiety dające przyzwolenie na takie traktowanie młodych dziewcząt. A ta cała Stalińska jak mnie nwerwiła!!!Jak mozna mówić że małolaty same się pchają do łóżek facetów...dodam starych facetów.A co...ci faceci nie maja mózgów??jak mozna usprawiedliwiac facetów??To w takim razie każdy facet to nie człoweik tylko zwierzę,bo wyłącznie kieruje sie instynktem i pociągiem zwierzęcym.!! Nie rozumiem tylko tych kobiet co usprawiedliwiają czyn Polańskiego...nijak nie rozumiem...