Jagódka11 0 Napisano Październik 6, 2009 Jestem w ciąży juz około 4-5tygodni i cały czas płacze.. nie potrafie sobie z tym poradzić.. nie wiem co mi jest, płacze bez większego powodu, nie potrafie sie powstrzymac, łzy same naplywaja mi do oczu.. Wczesniej bardzo rzadko plakalam, prawie wcale, radzilam sobie ze wszystkim i bylam w miare silna, a teraz??? Nie wiem co mi jest, bo przeciez bardzo chcialam tego dziecka i ciesze sie ze udalo mi sie zajsc w ciaze.. Tak sie zastanawiam, moze to jakas objawa ciazy...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość płaczesz bo Napisano Październik 6, 2009 Płaczliwość to naturalny objaw w ciąży. Progesteron jest tego sprawcą :) Przy wysokim jego stężeniu (co naturalne w ciąży) wzmagają się takie płaczliwe nastroje, humory itp. GRATULACJE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagódka11 0 Napisano Październik 6, 2009 a czy to moze zadzszkodzic malenstwu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość płaczesz bo Napisano Październik 6, 2009 Nie zaszkodzi :) Ciesz się ciążą, a hormony niech działają tak jak powinny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach