Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca nie praca

Mam pracę w której nic nie robię....kto jeszcze?

Polecane posty

Gość praca nie praca

tzn robię tylko tyle ze obsluze z 3 klientow dziennie i na tym koniec.Siedze na necie caly dzien i juz tak mija 6 miesięcy a ja wariuję... Stwierdzam ze taka praca bardziej męczy niz praca w ktorej masz mnostwo obowiązkow

ja 😭 siedzę od roku za biurkiem, wypełniam trochę papierów, ale zajmuje mi to ok 30 min do godziny dziennie, a czasem wcale :O:O:O

Gość praca nie praca
julk44 i jak to wytrzymujesz??? bo ja mam dosyc...siedze i patrze na zegar i odliczam kazda sekundę

Gość praca nie praca
dziubek zarabiam 1100 zł ale pracuję po 6 h dziennie (nie wiem czy bylabym w stanie tak siedziec przez 8 h)

Gość nierobiąca nic
też tak mam cały dzień ani jednego klienta 8 godzin patrze przed siebie, fajnie ze internet mam bo tak to zgłupieć mozna

Gość Boze jak Wam zazdroszcze
Bo ja nie dosc ze zapierdalam 12 h dziennie to dlugo dojezdzam Marze o innej, ale nie moge zmienic Aktualnie jestem na L4 bo nie wytrzymalam i strasznie doluja mnie takie tematy

kiedys tak siedzialam przez 12 h dziennie. co robilam? czytalam, malowalam paznokcie, ogladalam tv (na cale szczescie mialam w pracy) i wychodzilam zmeczona jak po 8 godzinach fizycznej pracy ;/

Gość praca nie praca
nierobiaca nic ja tez mam neta ale co z tego??? czuje ze cofam sie do tyłu a z drugiej strony jak pomysle o zmianie pracy i zapieprzaniu w pracy i o pracujacych sobotach ( bo teraz mam wolne) to jakos trace zapał na ta zmiene

hmm no najczęściej jest tak, że pokręcę się trochę po biurze, to pójdę do kogoś na kawę, posiedzę ze 3 godziny, czasem zdarza się, że jestem u siebie 10 min rano i 10 min przed wyjściem z pracy. Męczy mnie to bardzo, bo wolałabym mieć ambitniejszą pracę i zarobić chociaż to 200zł więcej. No na razie nie mam czym się chwalić, bo jaka praca-taka płaca. I zła jestem na siebie i na wszystkich dookoła, bo bez znajomości u nas ani rusz. Jedynie do polo, nomi i takich tam...

Gość a gdzie takie prace mozna dost
ac?

Gość praca nie praca
Angelina no wlasnie a co komu o tym mowie ze jestem zmeczona to sie ze mnie smieją. wczesniej mailam rpace w ktorej faktycznie rpacowalam i czas leciał mi tak szybko ze nie byłam tak zmeczona jak teraz

Gość praca nie praca
julk 44 ja to nawet nie mam z kim slowa zamienic bo sama siedze w robocie:(

Gość praca nie praca
gdzie mozna dostac?? ja pracuję w biurze w firmie produkcyjnej tak wiec dziennie gora 3 fakturki do wystawienia

teraz nie narzekam. siedze po 8 godzin. sporo w tym czasie robie, ogladam powtorki seriali, powtarzam wyklady, czytam, siedze na kafe i robie wszytskie rzeczy ktore moglabym zrobic w domu. na dodatek niezle zarabiam. tylko popspac nie moge :P

no ja też siedziałam sama, do tego moje wejście do magazynu jest całkiem na drugim końcu budynku, teraz mam u siebie zast. kierownika, ale on taki zlamusiały jakiś i nawet nie ma oczym dwóch zdań zamienić, no ale chodzę dzielnie tam gdzie ludzie normalni siedzą :)

Gość same jesteście winne
że macie poczucie straconego czasu wykorzytajcie czas na naukę języka, jakieś kursy, dokształcanie itp a wy wolicie bzdury na kafe czytać

Gość pepitka
ja mam tak sama i to tez jest powodem ze mam zly humor bo czasami czuje sie nkim po takim dniu :( dlatego mysle aby brac sie za nauke np. angielskiego

Zamienicie sie ze mna? Nie mam czasu sie najesc i napic. Zarabiam 1800 netto. Z nadgodzinami 2100. Chetnie zamienie na 1600, ba 1500zl i nudy albo 1100 6h dziennie.

Gość praca nie praca
a gdzie pracujecie??? ja juz sie pochwaliłam jakie mam stanowsiko:)

Gość praca nie praca
Boze jak wam zazdroscze owszem zamienilabym sie jesli masz soboty wolne:)

Gość praca nie praca
Angelina gdzie pracujesz ze seriale ogladasz???ja az tak dobrze to nie mam:D

Mam soboty wolne ;) To dawaj, zamieniamy sie

Gość animowanka
ja jestem kolejna osoba... pracy mam na 3 - 4 h (w bardzo wolnym tempie) reszte spedzam na gadaniu z kolezankami lub siedzeniu na necie... i tez nieraz meczy mnie to wolalabym miec co robic, bo wracam zmeczona do domu gorzej jak po pracy fizycznej...

Gość praca nie praca
Boze jak wam zazdroszcze masz soboty wolne i narzwekasz??? ja szukam wlasnie takiej pracy bo wtedy szybko czas leci . Czuje ze nie mailas nigdy takiej pracy w ktorej sie nic nie robi wiec nie wiesz co to znaczy na dluzsza mete.

ja jestem magazynierem, niby mam przyjmować i wydawać zakupione środki, ale najczęściej wcale ich nie widzę, moja praca ogranicza się do skserowania faktury, dyspozycji magazynowej, wypisania druków pz i rw, no i czasem nadania numeru pn na środki trwałe. Ot co robię za 1040zł netto :O chce się ktoś zamienić? Nawet na rachunki i na szkołę ledwo wystarcza:O