Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abecadlo z pieca spadlo

zapraszam do rozmwy ezoterycznej

Polecane posty

Zakladam kacik rozmow ezoterycznym , mozemy sie powymieniac doswiadczeniem .. porozmawiac o kartach .... opisac historie :) ZAPRASZAM wiec zaczne od siebie :) Ezoteryka zajmuje sie od kilku lat , jako dziecko widzialam jak wrozy sie z kart co bardzo mnie interesowalo , wwtedy moje mysli byly takie : ze pewnego dnia tez bede to robic :) i tak zostalo . Wiec rodzinne korzenie :) jesli macie ochote podyskutowac zapraszam , nie wroze na kafe ;)

Gość jakajaka
a gdzie mogłabys mi powróżyc?

kilka razy wrozylo mi pare wrozek, ale niestety zadne wrozby sie nie sprawdzily. o nie, przepraszam, raz sie sprawdzila, ale ta zla. od tej pory nie chce, by ktos mi wrozy, chociaz czasem kusi mnie dowiedzenie sie czegos o przyszlosci. mam do ciebie takie pytanie, czy wrozka moze powiedziec komus wprost, ze nie dozyje starosci? slyszalam, ze wrozki nie mowia o smierci

abecadlo🖐️:) a juz myslalam ,ze sie zalapie na tarota:) nie znam sie na ezoterystyce wiec nie wiele mam do powiedzenia :) ale namietnie czytam horoskopy:D

no i bylam pare razy u wrozki ale nic sie nie sprawdziło z wrózb:) kiedys była moja mama , jej wrozka przepowiedziała przyszłość:)

wrozka czy powinna mowic o smierci - nie , wrozby to odpowiedzialnosc, ja wroze 7 lat i dotychczas nie wyszla mi niczyja smierc , upadek na zdrowiu ,operacja szpital tak ale smierc nie wyszla , zapewne sa osoby wtajemniczone , starzse osoby ktore potrafia widziec smierc, ale od tego tematu najlepiej trzymac sie zdaleka i nie pytac:) wrozki wiesz , ja sama korzystalam z wrozki , taka starsza kobieta wrozy u siebie w domu , wrozba mi sie powoli sprawdza,wrecz zapomnialam ,ale mija 5 rok i teraz dopiero 2 czesc idzie ku spelnieniu :) kazdy powinnien wrozke dla siebie znalezsc , bo to ne tylko odkrycie przyszlosc , ale powinno sie pomoc , porozmawiac uleczyc dusze itd :)

lagunaa abecadlo a juz myslalam ,ze sie zalapie na tarota nie znam sie na ezoterystyce wiec nie wiele mam do powiedzenia ale namietnie czytam horoskopy Cudowna kobieta to taka, która nie wymaga cudów 13:34 [zgłoś do usunięcia] lagunaa no i bylam pare razy u wrozki ale nic sie nie sprawdziło z wrózb kiedys była moja mama , jej wrozka przepowiedziała przyszłość laguna witaj 🖐️ kazdy wrozke powinnien sam sobei znalezsc, taka ktora dla niego bedzie odp . :) ale to jest szukanie i szukanie ... pozdr... ps. moja rodzinaa raczej ciocie wpsominaja jak byly kiedys xx lat u kobiety wszystko im sie sprawdzilo , teraz do mnie przychodza :P mam czasami urwanie glowy :D

laguna co do horoskopow toooo jaka nastolatka mi sie sprawdzil horokop:P wtedy myslalam: ale pierdoly , napewno mnie by takie cos ne spotkalo . a tu noz widelec :D ale to tylko jedna czastka chodzilo wtedy o uczucia :P he he takie horospoky gazetowe to picna woda fotomontaz :)

no nie iwme co ze mna jest ale przeczytałam : zapraszam do rozmwy EROtycznej!!!!!!!! jej aż mi wstyd...a moze jestem normalna?

abecadlo.. :)🖐️ fajny topik założyłaś.. ja się interesuję tarotem nie tylko w kwestii wróżbiarskiej, ale po prostu zawsze mnie fascynowały te karty.. z Lenormand, którymi Ty wróżysz niestety kontaktu nie miałam. a szkoda. w horoskopy gazetowe nie wierzę :P

Hinatka abecadlo.. fajny topik założyłaś.. ja się interesuję tarotem nie tylko w kwestii wróżbiarskiej, ale po prostu zawsze mnie fascynowały te karty.. z Lenormand, którymi Ty wróżysz niestety kontaktu nie miałam. a szkoda. w horoskopy gazetowe nie wierzę czesc 🖐️ Hanitka no fajnie jak by ten topik sie rozkrecil :) kazdy wybiera sobe karty ktore dla niego pasuja ;) mam Tarota w domu , ale nie wroze z niego , moze kiedys powroce , znam tylko si etroche na nim a karty lenormand to chyba juz na zawsze :D przyjmuje sie ze sa powiazane z tarotem i klasycznymi kartami do klasycznych jak najbardziej pasua :P piszcie piszcie ....:)

Lady SunLight Dlaczego kościół jest taki cięty na wróżki? Bo zabierają im kase czy co? :D nie wiem ... nie pomijajmy ze w ktorys tam wiekach w Rzymie papieze mieli wlasnych wrozbitow a teraz tak tempia szarlatanem , diablem itd 🖐️ ze czasami to smiechu warte :) przynajmniej dla mnie

kosciol tego nie popiera :) ok , jak antykoncepcji itd ale te 😠 moherowe berety :D 😡 ..... :D poprostu wrozenie jest tak stare w mojej rodzinie 40 lat temu ludziom wrozono , przeciez nikt nie zmusza , ludzie podejmuja decyzje :)

abecadlo----->Hanitka? :O:O:O:D ja słyszałam, ze Lenormand są takie pomiędzy klasycznymi a tarotem :) i o tym powiązaniu też.. Lady_Sulight-->jak wiadomo karty tarota wiążą się z kabałą.. więc czymś to wg kościoła jest niezgodne z wiarą.. to z kolei polega na przywoływaniu tej "drugiej strony" i jakby pytaniem jej o przyszłość, możliwe drogi, najlepsze rozwiązanie itp.. http://goscniedzielny.wiara.pl/wydruk.php?grupa=6&art=1136986557&dzi=1104786574&idnumeru=1136983486 tutaj jest opisany stosunek kościoła do tarota..

abecadlo----->Hanitka? ja słyszałam, ze Lenormand są takie pomiędzy klasycznymi a tarotem i o tym powiązaniu też.. a po co tyle minek Hanitka :D:D sa niby powiazane , ale bardziej z klasycznymi choc ja je przyjmuje za jedyne w swoim rodzaju :) kosciol potempia bo ludzie chca poznac swoja przyszlosc, czy rade wskazowke , a w koncu jest napisane nie bedziesz mial Bogow cudzych przedemna . choc kartomanie nie mozna nazwac Bogiem .

dlatego kart nie pyta sie jedno o to samo , tu potrzeba czasu minimalnie miesiaca, ludzie otrzymuja odp ktora nie jest po ich mysli , i biegaja do innych ciagle stawiaja to same pytanie by tylko uzyskac swoja odp ktora bedzie zadowalajaca. Za wrozbe powinno sie zaplacic chocby tzw grosika bo to praca z energiami , trzeba sie odciac. Ludzie chcieliby za darmo , mozna za darmo lecz nie jest to wskazane , poniewaz mozna sobie zaszkodzic , czasami mialam sytuacje gdzie zrobilam bardzo obszerna wrozbe , kosztowalo to bolem glowy i wyczerpaniem . Ludzie chca za darmo , ale czy idac do sklepu tez dostaniemy cza darmo ? nie . karty moga zakpic .... jak tu sie widzi osoby wrozace co minute odp , i osoby te same pytajace sie wszytskie wrozki :( ....

przepraszam za bledy:D🖐️ katy moga nam duzo zdradzic.. calego zycia nam nie wskaza, tak samo jak i przeszlosci...ukaza to co najwazniejsze i namiastke ale to dlugi i obszerny temat ... a widze ze pisze sama do siebie :D:D

to taka mistyczna filozofia życia.. ja też jeszcze bardzo się w to nie zgłębiałam :] poza tym strasznie modna wśród gwiazd hollywood jest teraz ;):classic_cool:

Gość ja zawsze prosze zeby osoba kt
orej stawialam karty zapalila dla mnie swieczke i poczekala az ona sie wypali.klade karty klasyczne od1991 roku Ludzie chcieliby za darmo , mozna za darmo lecz nie jest to wskazane , poniewaz mozna sobie zaszkodzic , czasami mialam sytuacje gdzie zrobilam bardzo obszerna wrozbe , kosztowalo to bolem glowy i wyczerpaniem . Ludzie chca za darmo , ale czy idac do sklepu