Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile tego kupic mam

jak długo wasze dzieci chodziły w rozmiarze 62?

Polecane posty

Gość ile tego kupic mam

a pozniej w wiekszych?

Ja głupia nakupiłam pełno ciuszków w rozm. 56 i 62. Niewiele tylko na 68 i dupa- mój syn urodził się duży i w 56 nawet nie wchodził, a w 62 miał na styk i posłużyły tylko 2 tyg od urodzenia. Potem już był na 68. Teraz ma 74. Także o tyle jestem mądra że jeśli będe planować następne dziecko to na pewno nie kupie 56 a 62 może tylko z dwa, trzy komplety i to w zupełności wystarczy moim zdaniem.

Gość na to nie ma reguły wszystko
zależy od wielkoście dziecka, mój synek urodził się z wagą 2930, dł 54 cm, wszystkie ubranka 56 były Mu luźne, a ja tych miałam dosłownie kilka, bo większość kupowałam w rozm 62, dobrze, że moja mama w dzien mojego powrotu do domu pojechała do sklepu i nakupowała Mu ciuszków 56, prawie miesiąc się w nie mieścił

różnie z tym bywa córka urodzilą sie malusia tak ze 56 na niej wisialo i musialam kupowac kilka ciuszków na 50 zeby jej nie wywijać 10 razy rekawków... synek w 56 nie wchodzil a 62 slużyly mu bardzo krótko.

WITAJ Ja gdybym jeszcze raz kompletowala wyprawke to kupilabym od razu ciuszki w roz 68! Nie zartuje ! Kupilam mase drogich ciuchow wlasnie w rozm 62 niektorych moj syn wogole nie zdazyl zalozyc bo tak szybko wyrastal. Wiec mam juz w szafie dwa wory ciuchow dla nastepnego dziecka. Teraz kupije rozm 92... to nic ze trzeba zaijac rekawki a spodnie sa troche za dlugie ale przynajmniej nie bede musiala za 2 tyg znowu wydawac 200zl na ciuchy :/ z ktorych i tak za nidlugo znowu wyrosnie.

Gość oj bardzo krotko natomiast w
56 dlugo a wszyscy mowili, ze 56 - 2 tyg. i koniec. Zalezy od dziecka, a teraz to dopiero rosnie...

Gość moje dzieci rodzily sie
po 55 i 56 cm, jedno ,5 kg, drugie 4,5. chodzili w 56 przez 3 tyg, w 62 z miesiąc albo 1,5.

Gość a co mi tam 27
jagoda to ile wazy i mierzy twoje dziecko przeciez on jest taki "młodziutki" a juz mu ubranka na 1,5 roczniaka kupujesz?

jagoda ja tez bym chciala wiedziec ile wazy i mierzy Twoj synek. moj ma 19 miesiecy i 86 cm wzrostu i zastanawiam sie ile razy mu te spodnie i rekawy podwijasz

Gość ajgoda kupila 68 rozm dla
niemowlaka, a po 68 jest 92 :-) ale ty oszedna jestes dziewczyno!!!

Gość teraz aj
moja corka jest duzym dzieckiem ma 4 miesiace i ubieram jej 72 to nie bede teraz na 72 kupowac bo po co kupuje na 80 mam nadzieje ze do wiosny starczy i nie urosnie az tak bardzo . nam na 56 to tylko tydzien nosiła no gora dwa 62 tez nie za długo najdłuzej w 68 i zobaczymy jak to dalej pojdzie a nie urodziła sie strasznie długa bo miała 52cm.

Gość do teraz aj
no to faktycznie strasznie dlugga jak miala 52 cm moja miala 60

Gość teraz aj
czytać ze zrozumieniem jak juz chcsz cos skomentowac przeciez wyraznie napisałam ze nie urodzila sie strasznie dluga bo 52 cm. a szybko rosnie