Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

zakupy przez internet zrobilem bład

Polecane posty

szukałem w internecie stron z piecami gazowymi i znalazlem .Zadzwonilem pod wskazany numer podany na stronie gosc do mnie mowi ze jest taki kociol w zestawie do tego za 1 zł pln dostaje pan regulator pogodowy . Cena byla super prosze sie zarejestrowac na stronie i kliknoc ze sie kupuje tak zrobilem przelalem calos kasy bo wtedy transport gratis przyjechal piec a ja patrze i jest bez regulatora pogody dzwonie a on mi mowi ze pan kliknol nie ten zestaw innego nie widzialem i kupilem o 1 zl pln taniej ale bez regulatora o wartosci 1000 zeta .zobaczymy jak sie teraz zachowa powiedzial ze jesli bedzie w magazynie to jakos mi go wysle gorzej jak powie ze nie ma to wtedy bede musial becelowac pare groszy na regulator . ale on napewno zamawiajac u producenta zamowil z regulatorem zeby go pozniej sprzedac zobaczymy jak sie sie potoczy wspolpraca

Gość Suupa
nie przeczytalem twojego postu ale mysle ze tak

Gość Ewaldi
daj linka , pochwal się jakie badziewie kupiłeś za 1000 zł. , ta cena jest dziwnie niska za kocioł C.O. , czy do tego kotła dodali pompkę cyrkulacyją w komplecie ?