Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cappucinoej

Mętlik straszny... / eh

Polecane posty

Gość Cappucinoej

Mam chłopaka 3 lata przeszło... jest dobrze... no tak prawie... mianowicie jest ten drugi- zaznaczam ze z tym drugim zadnego sexu nie bylo!;] Jestem atrakcyjna dziewczyna, b.duzo chlopakow sie za mna ugania... ale z nim wlasnie z moim chlopakiem przezyłam wszytsko pierwszy raz... ja mialam 15 lat i do teraz z nim jestem..! Ale on sie diametralnie zmienil;/ eh... pije codziennie po dwa piwa... nie upija sie ale..;/ juz nie jest tak czuly jak kiedys.. ciagle mnie podejrzewa o zdrade, czaem nawet cos glupiego powie.. a ten drugi... on jest czuly, kochany... ;] taki idealny... DLACZEGO `CIĄGNIE` MNIE DO TEGO DRUGIEGO?? COS WYGASA W MOIM ZWIAZKU?!?! eh... nie mam juz sił...;/ nie potrafie mojego chlopaka zaostwic!:(

Gość Niania Twoj teP
Kochasz go????????

Gość maajaa998
jestes juz z nim 3 lata.Domyslam sie,ze jestescie mlodzi jeszcze.On przyzwyczail sie do tego,ze jestes z nim,a co za tym idzie-przestal sie o Ciebie starac.Pokaz mu,ze musi sie starac na nowo,by to uczucie plonelo,a nie wygasalo.Oczywiscie,to dotyczy sie rownie Ciebie.Pokaz mu,ze chcesz zeby bylo jak kiedys.

Gość Cappucinoej
tak ja mam 19 lat... kiedy ja mu to mowie, jest pare dni fajnie ...pozniej wraca to samo.......;/

Gość bzyczek1980
uciekajk od tego pierwszego jeśli jest zazdrosny to nbie ma związku z takim

Gość Cappucinoej
Kiedy to nie jest takie łatwe.... ja go kocham... ale taki sie zrobil. bleeeeee

Gość pora go wymienić na inny model
skoro ten się popsuł, nie sznauje, upija się itp to po cholerę z nim jesteś ? z sentymentu ? bo to twój pierwszy ? nic na siłę laska, jak ma się rozpaść to się rozpadnie przyjdzie czas że ty mu się też znudzisz może już mu się znudziłaś skoro tak zmienił swoje nastawienie do ciebie

Gość pora go wymienić na inny model
byłaś dziewczynką gdy go poznałaś ale teraz już dorosłaś jest wiele takich związków ludzie poznają się jako dzieciaki w szkole i potem z przyzwyczajenia są ze sobą 10 lat, biora ślub i nagle BACH gdy pojawia się dziecko odkrywają że nie są tymi ludźmi co byli gdy się poznali, że zupełnie się nie znają a potem wszystko się wali i sypie bo poznali się jako dzieciaki i w międzyczasie zmieniła im się cała ideologia ale byli ze sobą z przyzwyczajenia, ze strachu przed samotnoscią itp w takim związku czesto też pojawiają sie zdrady bo facet czy kobieta chcą sprawdzić jak to jest być z kimś innym no i właśnie ty jesteś na tym etapie, znasz tylko jednego faceta kochanka i ciągnię cię sprawdzić jakby było z innym