Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deadline0

Powazny problem w związku. Czuje sie oszukana

Polecane posty

Gość deadline0

Otoz zaczne do tego ze to byl moj jedyny partner seksualny. Po pół roku znajomosci w koncu zgodzilam sie na seks. Ufalam mu, myslalam ze jest porządnym facetem ale do sedna. Po moim pierwszym razie z nim bylo wszystko ok. Pozniej mielismy kilka tyg przerwy w seksie i po drugim razie zaczelo sie dziac z moja pochwa cos dziwnego. Piecze, boli, swędzi. Mowilam mu o tym to sie obrazil, powiedzial ze ejstem bezczelna i ze on jest zdrowy. nie wiem co mam robic. Wiem ze powinnam udac sie do lekarza, ale mieszkam w bardzo malej miejscowosci i przyjmuje tu tylko jeden ginekolog, kory ma fatalna opinie,- drugi prywatnie ktory bierze 150 zl za wizyte a poki co mam taki okres ze jestem bez grosza. Pozyczyc tez za bardzo nie mam od kogo... Co mam robic? czy on mogl mnie czyms zarazic , ja oszaleje zaraz!

Gość nie mozesz pojechac do wieksze
go miasta? 150 pln to tez nie jest az taka cena za zdrowie- jezeli nic z tym n ie zrobisz mozesz nabawic sie bezplodnosci..

Gość bzyczek1980
idź do innego lekarza

Gość deadline0
pierwszy facet i taka trauma:(

Gość Sandra licelaistka
a nie ma tam gdzies w oklocy ginekologa na NFZ????????

Gość deadline0
Ale obecnie nie mam takiej sumy:( dopiero pod koniec pazdziernika bede miec:(

Gość nastepnym razem zazadaj badan
mozcie to zorbic razem, jezlei facet sie obrazi to nie warto tracic na niego czasu.

Gość ależ nie
nie mógł cię niczym zarazić - to wykluczone nie masz na lekarza a ten drugi kiepski? jaki problem - pomódl się do św. Rity czy do innej boginki od spraw beznadziejnych średniowiecze wraca kryć się!

Gość deadline0
jest , jak bylam u niego to nawet mnie nie zbadal bo stwierdzil ze jestem mloda. Bylam po pigulki.. Lekarz jest okropny, jakby za kare tam siedzial.

Gość oczywiścieże cię zaraził
no ale niestety domowymi sposobami to tego nie wyleczysz moja droga,bo nawet nie wiesz co to mogło być...do wyboru masz kilka niechcianych opcji...grzybka,zapalenie,weneryka czego nie życzę i tego typu paskudztwa z hiv włącznie...ale to akurat ujawnia się bynajmniej nie w kilka tygodni

Gość genia radzi
facet nie powinien sie dasac tylko zaproponowac ze razem pojedziecie do lekarza.. bezczelny jest wie ze jest tym jedynym partnerem i ze wczesniej nie mialas czegos takiego... to nie chodzi o to ze Ty mu zarzucasz ze jest chory, moglo dojsc do podraznien zabrudzenia i gotowe,,, kobieta jest pod tym wzgledem delikatna:) najpierw z nim porozmawiaj

Gość ja powiem tak
jest duże prawdopodobieństwo że partner mógł Cię czymś zarazić ....dziwię się że nie używaliście prezerwatywy no ale skoro miałaś aż tak duże zaufanie to zostawiam bez komentarza ale być może nie złapałaś żadnej chory a tylko jakieś bakteryjne zakażenie tak czy siak nie obędzie się bez wizyty u lekarza .....może jedź do większego miasta i tam zarejestruj się do ginekologa nie ma teraz rejonizacji możesz się leczyć tam gdzie Ci pasuje poszukaj jakiejś przychodni lub szpitala w pobliżu siebie zadzwoń i się umów na wizytę

Gość domowe sposoby
smaruj sie tma jogurtem naturlanym- najelpiej nasacz tamopn - wspomaga naturalna bariere wloz obrany zabek czsonku 0 nic przyjemnego i w sumie drstyczne ale czosnek dziala jak antybiotyk - babcine sposoby ale jak nie masz innego wyjscia

Gość zoska samoska.
A nie mozesz wziasc tej kasy od tego faceta? w koncu to on jest sprawca calego zajscia.

Gość śmieszna jesteś
piszesz że masz problem z facetem a potem o tym że w dziurze w której mieszkasz jest jeden gin który przymjuje państwowo a jednen który przyjmuje prywatnie ty nei masz kasy.... to w końcu o jaki problem chodzi ? uczuciowy z facetem, brak kasy czy podejrzenie infekcji pochwy ? dorośnij dziewczynko, zacznij komunikować się z facetem jak dorosła kobieta, która uprawia seks zacznij czytać o fizjologii seksu i higienie pochwy zacznij regularnie bywać u gina skoro uprawiasz seks bo infekcje trzeba leczyć i z pewnością przydałaby Ci się wiedza nt antykoncepcji co do objawów: otarcia pochwy mogą powodować takie objawy, u osób uprawiających seks zdarzają się bakteryjne infekcje pęcherza (objawem jest pieczenie przy oddawaniu moczu, ból w podbrzuszu, częste parcie na pęcherz) nie jest mozliwe ustalenie diagnozy przez internet więc warto by było byś jednak odwiedziła lekarza

Gość czy wy tu
wszyscy powariowaliście jakie domowe sposoby? do lekarza powinna iść, nawet jeśli ma kiepską opinię to chyba ze zwykłą infekcją grzybiczą lub rzęsistkiem sobie poradzi do lekarza kobieto, póki stan zapalny nie przejdzie w stan przewlekły! średniowiecze - ja nie mogę czosnek w pochwę... he he , zapobiegawczo a nie przy pełnych objawach o nie mogę...

Gość deadline0
Rozmawialam z nim to sie obrazil, padlo kilka przykrych slow. Nie chce go znac. Powiedzial ze go ponizylam posadzajac o cos takiego. Nie wezme od niego kasy bo mam dume i o nic nie bede go prosic. Najblizsze miasto to Kraków 70 km od mej miejscowosci:( Ten prywatny jest dobry ale trzeba na gwalt miec 150 zl

Gość śmieszna jesteś
masz dumę ? a gdzi ebyła Twoja duma gdy nie pomyślałaś o założeniu gumki ?

Gość najpierw wiedza
i uświadomienie potem nastawianie tyłka! co za wieś

Gość deadline0
w takim razie pojde do tego gbura lekarza. ale mam juz uraz do seksu. co do higieny ja zawsze o to dbam. Moj byly partner tez dbal , nie wiem co to moze byc. Moze faktycznie otarcie, nie chce nikogo bezpodstawnie oskarzac ale on zachowal sie jak szczeniak

Gość deadline0
Jakie uswiadominie?? nie obrazaj mnie! facet byl zawsze czysty pachnacy, nie byl kurwiarzem. Skad moglam wiedziec ze ma jakiegos syfa! poszlam z nim do lozka po polrocznej znajomosci biorac pigulki!

Gość śmieszna jesteś
no powiedz dziewczynko jak można traktować poważnie kogoś kto uprawia seks zanim nauczy się zabezpieczać przed niechcianą ciążą i chorobami ? najpierw uprawiasz seks a dopiero po fakcie martwisz się o to że u Ciebie w mieście nie ma gina ? chyba teorię powinnaś mieć obcykaną zanim zaczełaś zabawiać się z facetem no i przy pierwszym problemie okazało się komu dawałaś ciała ciesz się że nie jesteś w ciąży bo dopiero byś miała zgryz gdyby Twój facet pokazał Ci co o Tobie myśli, pewnie sądziłby że to nie jego

Gość deadline0
do smieszna jestes- ty tluku czy ty nie rozumiesz ze ten facet byl porzadnym, ulozony, chcial nawet zebysmy mieli dziecko. Ja nie mysle jeszcze o ciazy wiec bralam pigulki a od kiedy głąbie w stalych zwiazkach korzysta sie z prezerwatyw?

Gość najpierw wiedza
kobieto, przeczytaj swój post i sama osądź pytasz na forum ludzi, czy facet mógł cię czymś zarazić? mówisz, ze nie masz 150 zł. na lekarza a do gbura nie pójdziesz i co? ktoś ma z forum przyjechać, dać ci tę kasę i zawieść do nie gbura? bo nie rozumiem dla mnie to jesteś zwykłą idiotką, bo twój tyłek już dawno powinien być rozłożony przed gburem a kolesia bym pogoniła rzadko sobie to uświadamiamy, ale te nasze grzybice i inne dolegliwości często łapiemy od facetów, bo u nich to przeważnie przebiega bezobjawowo otarcia podczas penetracji również ułatwiają drobnoustrojom sprawę a facet posłała bym w diabły za jego głupawą reakcję paniczyk w d... lepszy myśli, że jego choróbska się nie imają?