Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam i

Czy piekna kobieta może sie tak naprawdę zapuścić?

Polecane posty

Czytam sobie te topiki o dziewczynach ktroe mają kilkadziesiąt kilogramów do zrzucenia i włos mi sie jeży na głowie... I do tego komentarz typu: przed ślubem/porodem byłam szczupła.... Wytłumaczcie mi prosze czy bedąc piękną kobietą można zrobić z siebie potwora???? Dla mnie to niewyobrażalne!!!!! Mam 30 - kilka lat i lepsze i gorsze okresy, zawsze byłam szczupła i atrakcyjna i max krytycznym momencie ważyłam 10 kg wiecej niż moja waga idealna (tj 64 - zamiast 54). było to wprawdzie po ciązy ale była to moja wina - straciłam kontrolę. Pamiętam jak nienawidziałam siebie za to jak wtedy wyglądałam, grube uda, opona, pulchna twarz. Podczas chodzenia moja dotąd zgrabna dupka kołysła sie nienaturalnie na boki. To było straszne!!!! Pozbyłam sie balansu po 3 miesiącach ale odtąd nawet jeśłi przytyję 2-3 kg zapala mi sie lampka ostrzegawcza i jakiś wstręt do nadmioaru tłuszczu mnie ogarnia. Zwykle wracam do sowjej wago po 2-3 tygodniach. Jak to jest że mozna sie zapuścić do 100kg???? Myśłe ze kobieta która zwbudza zachwyt w męskich oczach nigdy na to nie pozwoli, grubasami zostają tylko laski ktre od początku były brzydkie, bo gdyby znały uczucie bycia piękną, dumy ze swojego odbicia w lustrze nie pozowoliłyby zeby to się skończyło... Czekam na opinie!!!!!

Ale co tu komentować? Od razu zakładasz,że jak dziewczyna ma trochę więcej kilogramów to już jest nieatrakcyjna i zapuszczona? O co Ci chodzi? Zmień kobieto mentalność i podejście do życia! Zauważ, że jest dużo kobiet, które mają nadwagę tylko dlatego,że chorują na rózne choroby. Nie bądź ograniczona. Zresztą- to sprawa każdego człowieka jak wygląda i co robi. Nic nikomu do tego. Pewnie zaraz wszyscy mnie zjedzą za ten koment, ale ludzie- trochę więcej tolerancji i empatii.

nie mówię o chorych, to zupełnie inna sprawa, ludzie tracą na wyuglądzie z powodu wielu chorób i nic na to nie da sie poradzić... Mówię o swiadomym okaleczaniu swojego ciała pakowaniem nadmiaru pokarmu do ust, świadomym szpeceniem się... i nie mów mi że gruba kobieta jest atrakcyjna, prosze ;)