Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjlsoierkgb

ZMORA...POMOC

Polecane posty

Gość fjlsoierkgb

ktoś przeżył atak zmory???..proszę o odp..to ważne..

Gość campari34
mój brat a co?

Gość frhturei
mojego 13-letniego brata zaatakowało dzisiaj..jest przerażony..ja w sumie też..siedziało mu na plecach okolo 40 minut..nie mógł się ruszyć..dopiero jak tato właczył tv to to uciekło..widział nawet jak kwiatek sie poruszył..tak jakby ktos biegł..

Gość campari34
no czasem tak jest ale dziewię się że takie małe dziecko zmora dusiła.a wiesz jak rozpoznać potem kto to był?pierwsza osoba która zapuka do drzwi waszego domu to jej zmora dusiła tak się mówiło zawsze.może to być obojętnie kto ciotka,wujek czy kolega

Gość wuihewfuo
on jak był mały - miał 4 lata to widział ducha..tzn cały czas utrzymuje ze widział..ze stał koło jego łóżka i śmiał sie z niego..nie sadze zeby takie małe dziecko mogło cos takiego zmyslic..a teraz ta zmora..

ona moze przybrac rozne postacie , moze to byc ktos nie znajomy , badz osoba nam dobrze znana, dzieci tez atakuja ,a nawet malenkie :O jedna rada: papucie nim sie pojdzie spac ulozyc nie strona do lozka tylko odwrotnie :)

Gość campari34
posłuchaj a może on będzie miał w przyszłości predyspozycje do bycia medium ?kto wie.teraz się tego boi bo nie wie co się z nim dzieje że widzi tak dziwne zeczy z wiekiem zrozumie że ma jakiś dar.

wuihewfuo on jak był mały - miał 4 lata to widział ducha..tzn cały czas utrzymuje ze widział..ze stał koło jego łóżka i śmiał sie z niego..nie sadze zeby takie małe dziecko mogło cos takiego zmyslic..a teraz ta zmora.. male dzieci do 6 roku zycia moga widziec rzeczy o ktorych normalny czlowiek nie wie . Jedyna rada to jak napisalam z kapciami :O poprostu sie mogl ktos go uczepic, osoba ze zla energia , mozna wyczuc strach przed ta osoba, badz bojazn ..

Gość campari34
tak z tymi papciami to prawda i jeszcze miotłę oprzeć o klamkę do drzwi wejściowych na noc tak moja babcia robi całe życie

campari34 posłuchaj a może on będzie miał w przyszłości predyspozycje do bycia medium ?kto wie.teraz się tego boi bo nie wie co się z nim dzieje że widzi tak dziwne zeczy z wiekiem zrozumie że ma jakiś dar. Zmora nie ma wspolnego z medium , tak samo duchy , one sa zagubione, nbladza po tym swiecie, je sie przebedza , inaczej spokoju moga nie dac:O sie uczepic na dlugi czas pomoze tez krzyzyk naa lancuszku , na szyji badz jakis swiety obrazek kolo lozka a na zmoer to kapcie :D (w mojej rodzinei tak mowiono )

Gość urdur6u86r
campari - ja dziekuje za taki dar..dzieciak od rana jest przerażony..ja nie wiem jak on dzisiaj uśnie..może łózko przestawic..bo w sumie to miejsce tez jest takie dziwne..kiedys przez przypadek - przy wariacjach z aparatem wyszło zdjecie na którym ewidentnie widac postac wychodzaca ze sciany..tak jakby ten duch rekami chciał złapac osobe kt.óra spi na tym łózku..bo ta postac wychodziła w miejscu gdzie jest głowa podczas snu..nie myslalam o tym ale po dzisiejszym jestem przerazona..za duzo tego wszystkiego sie zbiera..

urdur6u86r campari - ja dziekuje za taki dar..dzieciak od rana jest przerażony..ja nie wiem jak on dzisiaj uśnie..może łózko przestawic..bo w sumie to miejsce tez jest takie dziwne..kiedys przez przypadek - przy wariacjach z aparatem wyszło zdjecie na którym ewidentnie widac postac wychodzaca ze sciany..tak jakby ten duch rekami chciał złapac osobe kt.óra spi na tym łózku..bo ta postac wychodziła w miejscu gdzie jest głowa podczas snu..nie myslalam o tym ale po dzisiejszym jestem przerazona..za duzo tego wszystkiego sie zbiera.. tak jak mowilam to nie ma nic wspolnego z darem :O bo to jest i moze byc przerazajace , czy nie stalo sie cokolwiek w tym domu ??w tym pokoju , moze sie duch przywlekl i nie chce odejsc ... krzyz siwtey obrazek dac, przestawic lozko , wyswiecic woda swiecona :) mam nadzieje ze pomoze

Gość jfhgjdfg
sasiad sie powiesił..ale to juz kawał czasu temu..

z zmora mozna walczyc trzeba spojrzec w oczy , wtedy ona zniknie ... ona stara sie tak robic by ja nie widziec , jesli nam sie uda spojrzec na nia odejdzie :O ale nie wiem jak w praktyce ... moi dziadkowie przynajmniej sie tak pozbywali, i wiedzieli kto to , powiedzieli tej osobie za ma dac im spokoj i byl ... ale ja tyllko moge powiedziec jako osoba 3 doswiadczenia nie mam

Gość campari34
no w sumie to nie o tą zmorę mi chodziło ale o to że ducha widział kiedyś a dziś niech spi z kimś w łóżku nic nie poradzicie

jfhgjdfg sasiad sie powiesił..ale to juz kawał czasu temu.. to mamy jego dusza bladzi i bladzi moze sobie obral twojego brata (niestety tak sie dzieje ) moze kiedys go bardzo lubil, itd duzo mozna spekulowac.. wtedy chodzi do niego caly czas ... jedynie tak jak powiedzialam dajcie na msze , wyswieccie woda swiecona przy zwyklej modlitwie ojcze nasz ... mam nadzieje ze pomoze :)

mnie czsto dusi normalnie niby spie wszystko slysze a nie umiem sie ruszyc ani oczu otworzyc straszne

Gość sdhsjk
cos sie dzieje złego..bo zmora zaatakowała tez starszego brata..tylko to było juz jakis czas temu..nade mna tez cos stało..ale nie przygniatało mnie..tylko tak jakby wisiało nade mna..:(..mieszkanie jest wyswiecone bo przyjmujemy ksiedza..świete obrazki tez sa..nie weim..moze tam sie wydarzyło cos duzo wczesniej..

Gość rtgetyaw
jakbym tego nie przezyła to nie uwierzyłabym w to wszystko..starszego brata zaatakowało jak łancuszek z krzyzykiem mu sie zerwał..cały czas spał w łancuszku..a jak mu sie zerwał to go zaatakowało..tylko ze on ma 20 lat..ale tez był lekko przestraszony cała sytuacja..

Gość poczytaj sobie
poczytaj sobie o paralizu sennym ja osttanio przezylam to samo nie dziwie sie ze dzieciak jest wystraszony bo ja mimo ze 21 lat mam to obudzilam sie wystraszona strasznie i balam sie znowu zasnac to po prostu jest przerazajace, wytlumacz mu to normlanie nie straszac zadnymi duchami itd tylko ze po prostu jedna polkola mozgu odpowiadajaca za swiaodomosc sie obudzila a ta odpowiadajaca za ruch jeszcze nie, czesto dzieje sie tak kiedy ktos ma problemy albo czyms sie denerwuje. sama bardzo wierze w duchy itd ale wole przyjmowac to naukowe stwierdzenie niz zmore bo mozna sie zeschizowac tylko ;p

Gość thtrhs
on wogóle nie chce o tym rozmawiac..chce tylko przestawic to łóżko w inne miejsce bo tam pewnie nie bedzie chciał zasnac..