Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapadam sie w sobie..........

moje zycie i zwiazek to kanal

Polecane posty

nie moge sie ogarnac......mam kilka problemow szukam pracy, ale idzie ciezko...... siedze non stop w domu sama..... facet ma dwie prace, chodzi na firmowe imprezki od czasu do czasu, wyjezdza w zwiazku z praca ja przyjechalam do jego miasta 2 lata temu na studia mgr nie poznalam nikogo swietnego podczas tych studiow, nie mam wiec znajomych on i jego znajomi sa ok. 10lat starsi, wiec tez nie znalazlam kolezanki wsrod dziewczyn/ zon jego kolegow ciagle jestem zla i zazdrosna jak wychodzi beze mnie..... bo fajnie sie bawi w dobrych lokalach z bog wie kim...... jest mi przez to ciezko..... czuje sie cholernie samotna...... a on jest zly jak wraca i pytam go jak spedzimy wieczor on jest zmeczony....... ja spragniona jego obecnosci i wspolnych zajec do tego ma dzieci...... nie jestem o nie zazdrosna, ale przykro mi kiedy je przytula a mnie olewa caly wieczor...... jestem emocjonalna i bardzo potrzebuje czulosci, bo inaczej czuje sie niepewnie on tego nie rozumie i sa awantury........ mam juz dosyc ciezko mi znowu wrocic do domu rodzinnego i od nowa szukac pracy i tak obciazaLAm rodzicow przez wiele lat, w moim rodzinnym miescie ciezej podjac zatrudnienie...... nie wiem co robic....... juz raz wrocilam do rodzicow......ale pisal, przyjezdzal, wysylal kwiatY.......... bylo bosko< ale jak tylko wrocilam powstal dystans i nerwowosc z jego strony ja mam sie dostosowac i byc idealna.......

a najgorsze jest to ,ze mam penisa i wagine jednocześnie......

To teraz cię naszła refleksja jak już jesteś po ślubie i masz dzieci ? Trzeba było się jeszcze w trakcie studiów zastanowić czy to aby napewno właściwy facet i właściwe miasto dla ciebie.

ona nie ma dzieci i nie jest po slubie.zyje na kocia lape z faceteml,ktory ma dzieci z poprzedniego zwiazku..i tak to jest,ze kolejna kobieta zawsze musi sie dostosowac,bo nie po to sie rozwodzil,zeby dalej ktos nim rzadzil...jedyne wyjscie dla ciebie,to znalezienie pracy i odbicie sie od dna...czegokolwiek,byle wyjsc do ludzi

Gość to nie o mnie
Ciekawe: ja tez jestem z facetem o 10 lat starszym, tez on ma dzieci, tez siedze sama w domu w obcym miescie. Co prawda jeszcze nie 2 lata...

Gość to nie o mnie
Oczywiscie, jego znajomi sa ok, ale z nikim sie nie zaprzyjaznilam.

Gość to nie o mnie
A dlaczego nie masz pracy? Ja juz powoli cos zaczynam robic, bo inaczej zwariuje

Gość to nie o mnie
Hej zapadam sie w sobie, jestes tam?

Gość to nie onie
szkoda, ze zginelas...

Gość zapadam sie w sobie...........
juz jestem, sorry, robilam cos w domu nie mam jeszcze pracy, bo w lipcu skonczylam studia pojechalam na wakacje, po nich rozstalam sie z moim facetem szukam pracy w rodzinnym miescie ale sie zeszlismy..... jemu naprawde zalezalo - jak juz pisalam a teraz d.upa :/

Gość zapadam sie w sobie...........
mialo byc szukalam a nie szukam !!!!!! szukalam pracy w rodzinnym miescie, ale zeszlismy sie i wrocilam tutaj

Gość zapadam sie w sobie.........
do "tak szczerze" wlasnie jego byla nim nie rzadzila i chyba w tym problem, on wymaga bardzo duzo a przede wszystkim dostosowania sie nie chce tak zyc... ciagle gada o partnerstwie a sam nie jest partnerem nie rozumie moich potrzeb, kompleksow.......