Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala123456

biale wlosy

Polecane posty

Gość ala123456

Hej. Czy ktos z was ma calkiem biale wlosy? wlasnie proboje rozjasnic swoje ogolnie mam czarne a raczej mialam jakeis poltora roku temu. od tamtego czasu rozjasniam to jakis miesiac odrosty ,kolor moich wlosow na chwile obecna to blond jasny. Chcialabym zejsc do calkiem bialego ale nie wiem czy u fryzjera by mi moze zrobila tyle ze jak pytalam kiedys to powiedziala ze sie nie da (jak nie jak tak) tylko porpostu bala sie ze popali wlosy i bede miec zniszczone ,tak czy siak mam troszke zniszczone ale nakladam duzo odzywek ,jedwabiu i sie regeneruja z dnia na dzien.. czy na bialy musialabym znow rozjasniaczem je potraktowac cale? lepiej zebym wstrzymala sie 3 tyg i poszla z odrostami i calymi wlosami do fryzjera ? czy probowala tymi szamponami ktore niweluja zolty kolor ?[chociaz i tak w sumie one malo daja bo uzywalam je spory czas]

Gość majtaaaaaaaaaaaaaaaa
pezeciaz biale wlsy smiesznie wygladaja

Gość ala123456
moze dla Ciebie mi sie podobaja i wlasnie do takiego koloru daze

Gość brwi też rozjaśniasz
? i czym? mnie to zawsze ciekawi, czym brunetki przy rozjaśnianiu włosów rozjaśniają też brwi (bo przecież chyba nie farbą do włosów ;) ) bo jak nie rozjaśniają, i włosy superblond, a brwi ciemny brąz czy jeszcze gorzej czarne, to masakra.. wszystko musi ze sobą współgrać