Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna Ladacoo

Oglądacie rozmowy w tokutłoku?

Polecane posty

Gość o badanich dna
czy laski nie ciulaja faceta ze to jego dziecko

Gość juh
rozwalaja mnie te peruki i przebrania jakie im robia zeby nikt ich nie poznal. siara dla tych lasek jak sie okaze ze to nie ci w studio sa ojcami tylko inni , puszczaja sie a potem problem

No wlasnie-te peruki sa smieszne. Ja na bank bym poznala kazda znajoma/znajomego. A tak swoja droga- najlepierw ludzie robia takie rzeczy, a pozniej zakrywaja twarz czy tez zakladaja peruki- nich maja odwage pokazac swoja twarz,a nie ukrywac sie:o

Gość liddiiaaa222
nawet po glosie łatwo poznac osobe ktorą się zna.

Gość liddiiaaa222
za pare groszy ludzie tak publicznie piora swoje brudy . okropnosc

Gość juh
no wlasnie, a ile oni za to kasy dostaja?

Dziewczyna 19 lat i mówi jak to od trzech lat z kilkoma chłopakami próbuje zajść bo chce dziecko. Facet uprawia sex bez gumy i może zapłodnił 2. Druga laska nie wie kto jest tatusiem bo sypiała bez zabezpieczenia z dwoma na raz i jak widać wszyscy młodzi koło 20 żal i jakiś margines

no naprawde żal, co to sie dzieje z tymi ludźmi... lubie Rozmowy oglądać, czasem naprawde cos fajnego sie trafi, raz rozwalił mnie program jak był chłopak który za sobą na sznurku sweter ciagał.....

Gość liddiiaaa222
pamiętam program o tym kolesiu- dobre tez bylo o tym jak rodzice placicli swoim dzieciom za dobre stopnie w szkole.

Gość liddiiaaa222
jeden od matki wyciagal za ocenę bardzo dobrą 200zł

to było o dzieciakach co sie wyzywajaco ubieraja i zachowuja, i on chyba z 15 lat mial, malowal sie jak baba, ubieral sie tez jak nie wiadomo co a ten sweter gdzies na smietniku znalazł i tak go ciagał wszedzie ( ale cholera wie po co, ponoc mu go żal bylo ze tak lezal w smieciach), a jego tatus to tolerował

Znajomi mojej ciotki byli kilka lat temu w rozmowach w toku i dostali.....550 Zł. To straszne że znajdują sie ludzie wywlekają swoje brudy za taka smieszna kwote.