Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spirytystyćnyj hohsztaplier

nacinajem sieans adin dwa ... eto pmagajet , skażi

Polecane posty

adin dwa tri cietyrie... ja wam pamagu od probliemow: żizni, ljubowli, despercjii, toże na egzistencjonalnyje. ja brał szkoły u bolszich szamanow, egzorcystów i szarlatanow z całego mira. u mnie jest na to gliejt. nu nacinajem : adin dwa tri cietyrie piat... napinajemsja liewyj dupnyj posliad, potem wtoroj prawyj dupnyj zad. haraszo , pomagajet prawda? i licijemsa : adin dwa tri cietyrie Jesli Wy znajetie bardziej horoszyje pomysłą na relaksa dawjatie i nazad : adin dwa tri....

Gość a dlaczego zaraz
balszoje wam spasiba. Użje u mienia sawsjem charaszo. :D

eto haraszo : a ty liczył, ja nie uwidieł no proszu ADIN DWA TRI.... paka

Gość bghnmjuki
niby wiem co piszesz ale za chooja nie rozumiem :D

ja panimaju. u Tieba probliema z matimaticieskim. nie naumiał siebie liczyć. Smutna. ja pomogu: a-d-i-n d-w-a t-r-i

Gość tak toczno
aznajesz ty szto zdjelat na lijubow ? ja chaczu mnoga lubwi. a u mienja jejo niet :(

pierwyja rada - nacinajesz liczytsja adin dwa tri... potom podumajem

Gość CzelabinskijDoktior
nu mnie toże pamagło, eto charoszyja pamość ,ja uwidził ty balszyj znachjor, adin, dwa, tri....nu maja żizń zmjeniłas uże na ljepsze...adin, dwa, tri...

Gość polehka
adin, dwa, tri .... what next ? :classic_cool:

Gość CzelabinskijDoktior
nie pomnijtie o gimnasticieskich eolucijach dupnych czaści organizma aaaaaadiiiiiinnn dwwwwwwwaa trrrrrrrrriiiii

Gość tak toczno
adin, dwa, tri...kuda paszoł kaszpirowskij? ;) ja uż ni magu, ja choczu lubwi! 😭

Gość CzelabinskijDoktior
jeścio adna rada. Wy uważjtie kak dupnyje aranżacje budiet robit. coby wam kleksu nie ulietieł. nawet swoju osobie nie wolna ufatsja. adin dwa tri cietyrie szest siem ....

tak siem zahipnoticieskował iż pokradł nazwu CzelabinskiemuDoktoru. izwienitje doktor uppppsss ja Was przepraszaju , muszem gatku w pralkie umyt. Zagapiłsja , eto rutina. Ja budu potom a Wy tu : adin dwa tri ............

Gość gaxdxina
Założyciel topiku zna rosyjski /tak mu się wydaje, ale naprawdę słabo.:-D

ja liczu luda nie uczem russkij jazyk. no i jeścio adna uwaga. mnie popsujetsja klawiaturnia z cyrylicom liczymsja adin dwa tri .. ... ....

Gość ehheheheheh
ale temat :D popłakałam się ze smiechu ;D

paka, kontynujem sieans adin dwa tri cietyrie piat....... ja proszu niedoceniwat naszej tierapii. ja sskazu Wam isstoriu moich pacjentow. Pierwyj primier. żenścina, krassiwaja diewoćka Jolia Rutowicz. takaja pospolitaja kak ty, Ona , sosiedka, Wasza padruga, kak zwykłyj transwestitiec. a priszła ku mnie , zlicziła do tri (tolko to snała) i szto ?. w nastajaścij momient ana sławnaja celebbritiejka. nu wot uwiditie można ostać zwiezdą? nu można. wienc my citajem - adin dwa tri ....

adin dwa tri cietyrie wy pamnijtie, nie można robit pierrywki seansa. maj pacjent Roman P. (ja nie mogu podawat jego nazwy) naciał liczit adin dwa tri cietyrie .... adinatcat, dwienatcat, TRINADCAT i ..... i pierwał licziadło. niedobra idea , tiepier ma mnogo trosk

Gość djewuszka takoja
u mjenia toże poprawiłsjo, mnoga, mnoga poprawiłsjo; spasiba znachor, a był u Tjebia Zyszjek, Ryśjek i Grigorij?

Vierka ? a była była ale ja jej nie pomog nie pierywajtie - adin dwa tri ..... ana w miesto skupitsja nad sieansom dawała mienia reprimendy szto cietyrie piat sziest.... ja płocho ruszajemsja w tiepier sieansa, szt nie takij układ biedier, szto u mienia brak ekssspressiji . a poszła w pizdjec ja do Wieronki kanciłos maj dialog dzientelmeńsko słowom - proszu .. siem wosiem diewiat....

adin dwa tri cietyrie wo wriemia sieansa towariść Tiurbodynomen zaskocił mienia - naciał liczyt ad kańca ...... 5112522, 5112521...diesiat, diewiat, wosiem. ogłupiłos to mienia.

adin dwa tri leczem ze skutkom (horoszym lub niet) pomogu Wam na troski był u mienia posliednij cias Andriejj Liepper, takowyj polskij śniadij gieroj. on skazał szto ma plamnyje znaki po soliarce i obstrukcije kiej zaduma że on tatko Anetowych dietej naciał liciat i pamogło . skórnyj brąz krassiwyj a dietej som Łiżwy ja pomagajem liudej adin dwa tri

Gość a pociemu Spirytystyćnyj
? budiet o duchach?:classic_cool:

Gość Kolja_Rokiendrolja
ja liczył i liczył ciełuju noczju. Adin, dwa, tri..tysiac sto...milijon..nu ja dalszje w ljubowii i mjenia nie prjeszło nic a nic :( szto ja budu robic z nieszczastliwaju ljubowiu...:(

Gość uwaditiel
pozdrawlaju twoju mać kaka to krasnaja czast ciełowieka psełdo