Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i coo teraz

tabletki anty i ciąża

Polecane posty

Gość i coo teraz
a czy napisalam ze wtedy nie zrobilam?! jak bym byla w ciazy zanim zaczelam brac tabletki to juz bym urodzila! a to dopiero 2 miesiac

Gość i coo teraz
tralkakaka i bardzo mnie to cieszy

a dlaczego 18 letnia dziewczyna ma nie zapewnić dziecku ciepła? i nie być odpowiedzialną?? może ty byś usuneła bo się nie nadajesz na matkę ale ona zapewne się dobrze zaopiekuje! to że młoda nie znaczy że nie odpowiedzialna! tak jak napisała mogła usunąć ale tego nie zrobiła i już ją lubię ;-D:-P

Gość ddffdww
pfff.... świetlana przyszłość :/

Gość i coo teraz
kass20 dzieki ze przynajmniej jedna wyrozumiala osoba tu jest :)

Gość stara pannaqw
nie chce nikogo osądzac ale 15 czy 16 lat to za wczesnie na inicjacje sexualną. to moje zdanie , więc sie nie obraz autorko tematu, ale tak mysle.

Gość asiskaaaaaaaaa
nie napiszę, że Tobie wspolczuję, bo gratuluję Ci dzidzi, tyle par nie moze wiec wez potraktuj to jako dar. ja rowniez lykam tabsy i kochałam sie po 5 pigule, ale ciazy brak na moje szczescie, bo dzidzi eplanuje gdzies za 3 latka, mam 20 lat wiec rozumiecie. Wpadłas, bralas regularnie to sie zdaza wiec dziewczyny czemu niektore z was takie zdziwione ze wpadła? nie ma 100% zabezpieczenia.

Gość sd12344
niektórym tylko sex w głowie, nic nie poradzisz. do nauki autorko, a nie do sexu!

Gość stara pannaqw
dobrze ze ja nie mam takich problemów.

zazdrościcie jej??? ciekawe w jakim wy wieku spałyście z facetem pierwszy raz!!!... zapomniał wół jak cielęciem był:-]

Gość i coo teraz
kass20 dzieki:)

Gość anastasja8977
nie ma czego zazdrościc. można jedynie wspolczuc :/ wspolczuje.

Gość antoninka1234
jaka chora sytuacja! O_O czego niby zazdroscic? chore to wszystko :/ kiedys to bylo nie do pomyslenia zeby 15 letnie dziecko wspołżyło. to przestępstwo.

Gość asiskaaaaaaaaa
bosh czemu niektore z was sa takie przepełnione zawiscia do autorki ? To Wy macie wiekszy problem z sobą i piszecie takie głupoty....Autorku posłuchaj teraz musisz zdrowo jesc, miec spokoj, dbaj o siebie aby dzidzia i TY byly zdrowe :) powodzenia

to jej życie i nie musicie się tu źle wypowiadać... lepiej różaniec odmówcie..

Gość asiskaaaaaaaaa
nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem....trzeba ogarnąć sytuacje i poniesc konsekwecję. Jej zycie i jej partnera, kazdemu moze sie zdazyc awy tylko krytykujecie, pokazcie swoja dojrzalosc i pomozcie mlodszej...

Gość i coo teraz
w lutym skoncze 19. wy piszecie tak jakbym miala 15 i wpadla :-/ poza tym nie wiem czy ublizanie mi czy cos sprawia mam przyjemnosc?! nie ma czego wspulczuc chcialam tylko napisac wam ze nie ma 100% zabezpieczenia i tyle , powtarzam sie no ale trudno, wiem ze dam sobie rade bo nie jestem sama!

asiskaaaaaa w pełni się z Tobą zgadzam... zamiast wspierać młodą mamę to jeszcze ją krytykują... przecież się zabezpieczała.. złego słowa nie można o niej powiedzieć:)

Gość walka_o zloto
jaki pech :/

Gość asiskaaaaaaaaa
kass widzisz moze jestesmy mlode(ja mam 20 lat) ale mamy bardziej poukladane w głowie niż nie ejdna tutaj \madra\ pani.... krytyka nie pomoze, dobre slowo i wsparcie pomoze nawet ejsli komus wydaje si eto glupie. mysle ze czasem slowo pomoga i daje sily aby gory przenosic ! ps wlasnie autorka ise zabezpeiczała, wiec myslala....a wy juz pociski serwujecie jakby sie ruchala na lewo i prawo;/

Gość i coo teraz
asiskaaaaaaaaa i kass20 dzieki za mile, cieple słowa :)

Gość SPEC OD NÓG
jasne, a wy tu robicie taką sytuacje jakby autorke spotkało niewiadomo jakie szczęscie! może wszystkim od razu życzcie wpadki! pozamieniajcie tabsy anty na witamine C i przedziórawcie wszystkie gumki :/

asiskaaaa ja też mam 20 lat..:) ale jak widać jesteśmy bardziej dojrzałe niż te starsze.. hymm tylko krytykują bo ma 18 lat i w ciąży.. ale o tym że się zabezpieczała to już nic nie napiszą

Gość asiskaaaaaaaaa
alez prosze:) uważam, że trzeba być człowiekiem dl aczłowieka :) tylko tyle, a widzisz ile może zdzialąc:) 3maj sie cipelutko i dbaj o was:)

Gość asiskaaaaaaaaa
no prosze kass jednak 20 latki, mają zdrowe trzezwe spojrzenie na zycie i te sprawy :) specu od nog- masz chyba 15 lat i nie ogarniasz takich akcji, zal :)

asiskaaa zgadzam się z tobą:) i autorko dbaj o maleństwo:):):) i nie przejmuj się krytyką:)

Gość strawatrawa
żal, żal , żal! dla wszystkich! każdy przegina w inną stronę.

Gość angelinka34555
zgadzam się. nie ma tu szczęscia ani tragedii w sytuacji autrorki. jest problem ktory ona rozwiąze jak sie jej podoba. nic nikomu do tego. niech robi co chce