Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roobaczek86

Jak długo może wychodzić pozytywny test owulacyjny?

Polecane posty

Wiatam serdecznie. Mam ogromną prośbę o poradę. Jak długo może wychodzić pozytywny test owulacyjny? Ja mam już trzeci dzień i nie wiem czy coś jest nie tak. Dziś jest mój 19 dc a od 17 dc wychodzi mi pozytywny. Średnio mój cykl wyniso 30-32 dni. Teraz nie wiem czy owulka już była, jest czy będzie?

Dokładnie, testowa nawet ciemniejsza od kontrolnej. Pierwszy pozytywny miałam w niedziele o 13.00 a ostatni robiłam dziś o 16:30. Spróbuje zrobić jeszcze dziś ok 20.00 ale nie wiem czy coś to da.

Hmm no to troche mnie pocieszyłaś, bo od niedzieli dość intensywnie się z mężem staramy. Oby to przyniosło jakieś rezultaty. Byłabym strasznie szczęśliwa. Oby u mnie było jak u Ciebie. Zrobie jeszcze ten test i zobacze co wyjdzie.

Bąblowa a jak długo starałaś się o dzidzię i jak długo stosowałaś testy owulacyjne zanim zaszłaś w ciąże?

w pierwszym cyklu starań kupiłam testy i w pierwszym zaszlam. Niestety potem straciłąm ciąze ale to inna historia.

robaczku nic nie szkodzi w końcu ska mogłas wiedziec. Niedługo też zacznę starania o kolejna ciąże i też mam zamiar użyać testów owulacyjnych. Mogą pomóc a na pewno nie zaszkodzą wiec myśle ze to dobry sposób na sprawdzenie kiedy jest owulacja

Gość alunia8445
podnoszę temat bo mi tez wychodzą 3-4 dni pozytywne testy owu.Co to mzoe oznaczac?

Gość dziewczyny a mi
juz trzeci tydzien wychodza testy owu pozytywne. i mam dobrej firmy- ACON. wczesniej mialam paskowy... co to moze oznaczac... taks ie naczytalam,ze to moze ciaza. Ja biore luteine i teraz jest pytanie czy ona moze ma wplyw na ten wynik ? ale biore ja tylko pare dni i w sumie to ostatnia tabletke wzielam jakies dwa tyg temu a test nadal pozytywny wychodzi :)