Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaarolinaa_79

Teksty w dzieciństwie

Polecane posty

Gość nototakajedna
Pani Zo, Zo, Zo Pani Sia, Sia, Sia Pani Zo, Pani Sia. Pani Zosia męża ma. A ten mąż, mąż, mąż, Pije wciąż, wciąż, wciąż. Przepil dom, przepsil woz Na patelni zone wiozl Idziemy na wycieczke bierzemy misia w teczke a misiu... itd Cos jescze bylo, ze hitler na dachu pierdzi ze strachu, zona hitlera w kiblu umiera...

Gość yooo
zapnij rozporek,bo dziś nie wtorek.A ja mam wyjątki i zapinam w piątki

Gość ffffff
Na wysokim moście bili się dwaj goście, tego szkoda tego szkoda wywalamy tego sroda... siedzi naioł w niebie, pisze list do ciebie, jakim atramentem

Gość yooo
...a misiu fiku miku,narobił w teczkę siku,a teczka była chora i poszła do doktora,a doktor był pijany przylepił się do ściany,a ściana była mokra,przylepił się do okna,a okno cos tam dalej ;)

Gość i co do chowanego
to byla Palka zaplaka dwa kija kto sie nie schowa ten kryje, a kto za mna bedzie stal ten sto razy bedzie spal. Szukam!!!!

Gość yooo
nie pokazuj języka,bo Ci krowa nasika ;p

:D w moim przedszkolu bylo tak: "kto , ten palec pod budke, bo za minutke budka sie zamyka, nikt palca nie wtyka" - inne wersje pani Zosi to: "...a ten maz, maz, maz, pije wciaz, wciaz, wciaz, za gorami, za lasami, z dziesiecioma dziewczynami"/"a ten maz, maz, maz, pije wciaz, wciaz, wciaz, troche wodki, troche wina, taki z niego pijaczyna"/"troche wina, troche wodki, i od tego jest malutki" -zakochana para, jacek i barbara, barbara gotuje, jacek ja caluje/barbara umiera, jacek ja rozbiera -ynteligentne teksty typu "powiedz igla-twoj tato wpadl do kibla", powiedz samochod na zakrecie - zdejmij gacie i idz na zdjecie

Gość i jescze jedno to bylo
szly pchly kolo wody pchla pchle pcha do wody a ta pchla plakala ze ta druga jak popchal Albno stol bez nog Lojalna jola jola lojalna

Gość wrjwyqw
jedziemy na wycieczkę, bierzemy misia w teczkę, a misio fiku miku narobił w teczke siku, a teczka była chora i poszła do doktora, a doktor był pijany przykleił sie do ściany, a ściana była mokra przykleił sie do okna, a okno było duże wyleciał na podwórze, na podwórzu były dzieci kopnęły go do śmieci:P

Gość przytulasek
ja mam jeszcze: dobranoc pchly na noc karaluchy pod poduchy idziesz juz-beret wloz, idziesz zaraz wloz dwa na raz czesc narazie pozdrow Kazie i Robin Hooda jak sie uda nie spiewaj nie spiewaj bo mi juz obrzydlo obsralas koszule dam ci grosz na mydlo

Gość Yoasi
...a w śmieciach były koty podarły mu galoty

Gość samo zycie ta Pani Zosia
wlazl kotek na plotek i spie-wa, jak spadnie to bedzie ka-le-ka

Gość liducu
co? gówno zjedz je równo posyp makiem zjedz ze smakiem popij herbatką pójdzie ci gładko słowo się odwraca i do właściciela wraca

Gość samo zycie ta Pani Zosia
ooo z robin hoodem czesc narazie pozdrow Kazie, jak sie uda to Robin Hooda, a jak bedziesz mogl to zabierz mu luk

Gość sierpniowa panna
... cos tam costam misia kasia konfacela:P.. albo enedue rabe chinczyk zlapal zabe;P nie badz taki do przodu bo cie z tylu zabraknie;P a czesto bylo slychac... maaamooo ona mnie bijeee! maaamoooo;P

Gość chętnie doradzę
Proszę Pani! A ona mi obrzydza!!! (przy jedzeniu :-) )

A misiu fiuku-miku narobil w teczke siku a teczka byla chora, wiec poszla do doktora. a doktor byl pijany przylepil sie do sciany, a sciana byla mokra przylepil sie do okna a okno bylo duże wylecial na podwórze na podwórzu byly dzieci kopnely go do smieci a w smieciach byly szczury wygryzly w kalesonach dziury. Siała baba mak nie wiedziała jak. dziadek wiedział nie powiedział, a to byli tak: siała baba mak... i tak w kółko Ele mele dudki gospodarz malutki, gospodyni jeszcze mniejsza ale za to robotniejsza. ale o co to chodziło to nie wiem

Gość tak ja
plyną statki z bananami w siną dal łaidudajdaj ładidujdaj ....i dalej nie pamietam

Gość liducu
do widzenia pani gienia kup se trąbke do pierdzenia nie chce i nie kupie bo nosze ją w swojej dupie

Gość dfghjkl
był sobie raz felek co chodzil bez szelek, 20 butelek w kieszeni miał, przychodzi niedziele a felek upity jak bela, a bela mu na to oddawaj wypłate, wypłata przepita a bela zabita. a felek w wiezieniu zajada sie w cieniu i mowi tak: 3 szczury w rosole a ja je posole a ja je popieprze i sobie zjem miam miam miam blee jakos tak:)

Gość iyvpv
co? pstro słucham? słuchaj uchem a nie brzuchem co się gapisz? bo mam oczy to niech ci żaba wskoczy a tobie ropucha do samego brzucha a tobie glizdy do samej pizdy :P

Gość ti7s
klitujś bajduś gniótł pierożki zbrakło wody siuśnął troszke

Gość ypiygpy
witaj nam królu lulu witajcie dzieci śmieci, gdzieście były i coście robiły? byłyśmy tam i robiłyśmy to i to się pokazywało :)

byl sobie raz felek co chodzil bez szelek czterdziesci butelek w kieszeni mial nadeszla niedziela upity jak bela a bela mu w pape oddawaj wyplate wyplata przepita kobita zabita a felek w wiezieniu opala sie w cieniu aaaaaj- beztroskie dziecinstwo.....:)

Gość yooo
baksa-lala,skarżypyta bez kopyta

Gość A my kiedyś wciąż
mówiliśmy: No weź się !

Gość oleandriaaaaaaaaaaaa
A oprócz powyższych HIT podstawówki jak się coś przeskrobało: JESTEŚ U PANI!!

Gość cien cienia
Chcesz cukierka, idz do Gierka. Gierek da kopa w dupe i papa. To pamietam:)