Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaarolinaa_79

Teksty w dzieciństwie

Polecane posty

Gość skiiisłeś
Pobite garyyy! (funkcjonowało jeszcze "pomylone gary") A to znaliście: -Królu,królu daj wojaka -Jakiego? -Dzielnego! -A kto nim jest...?

Gość szumne-lata
panie pilocie dziura w samolocie dzisiaj sobota, imieniny kota, kot sie ubiera, idzie do fryzjera (nie wiem czy cos dalej jeszcze bylo) I wyliczanka ene, due, like, fake torba borba usme smake :D :D jakos tak chyba

Gość babci dziura w kapciu

Gość a ja znam to
siala baba mak, nie wiedziala jak, a dziad wiedzial nie powiedzial i za kare w kiblu siedzial :P

Gość babciu dziura w kapciu
oczywiście

Gość kiedy to było
kaczor donald i myszka miki pojechali do afryki myszka miki pije sok a my wszyscy ... --- nie pamiętam co dalej :P ale jakoś tak to leciało ;)

Gość hehehheeeeeeeeeeee
oleandriaaaaaaaaaaaa A oprócz powyższych HIT podstawówki jak się coś przeskrobało: JESTEŚ U PANI!! dooooobreeeeeeee, no dikładnie tak było :D

Gość bliskaxyz
"jestes u pani" rozłożyło mnie na łopatki:D :D sama jestem teraz "panią", nie w podstawówce co prawda ale zawsze, i już sobie wyobrażam moją reakcję na taki tekst... popłakałabym się ze śmiechu i o prowadzeniu lekcji potem mogłabym już zapomnieć, to pewne. Inne teksty też wymiatają:) heh to były czasy...

Gość agatchen
- guli, guli gąski, do domu! - boimy się.. - czego? - wilka złego! - a gdzie on jest? - za górami, za lasami! - a co robi? - gąski skubie.. - guli, guli gąski, do domu! ja znam taką wersję. pozdro. : )

Gość bhbfbbhgbhfbgh
kto ty jesteś pijak mały jaki znak twój 3 browary gdzie ty mieszkasz pod ławeczką czym się bronisz buteleczką czy ją kochasz kocham szczerze a w co wierzysz w wódke wierze

Gość Lojaja
Kaczuszko , kaczuszko schowaj sie pod lozko, bo przyjdzie kaczorek rozepnie rozporek, i wyjmie cos takiego do palca pdobnego i zrobi trzy kaczuszki, raz, dwa, trzy :) Ene due rike fake, torba borba usme smake, deus deus kosmateus i morele biale baks Palec do budki, budka sie zamyka gosci nie przymyka (dalej nie pamietam)

Gość gość
Szedł h*j h*jową drogą ,spotkał h**a na h*jowej drodze siemasz h*ju , po h*ju , h*j h**a zrobił w h*j i poszli w h*j.

Gość gość
Lato, lato i po lecie. Jedzie Hitler na mz-cie, Na zakręcie dodał gazu I wylądował na cmentarzu. Na cmentarzu straszne krzyki Bo się biją nieboszczyki. Nieboszczyk wziął trabanta I przejechał policjanta.