Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flakona

Juz nie daje rady - studiuje 3 kierunki i mam dosc

Polecane posty

Gość Flakona

Z dwoma kierunkami dawalam sobie rade, wiec postanowilam zaczac 3 - ale tu dojazdy miedzy uczelniami zaczely mnie bardzo meczyc. Jak dac sobie rade?

Gość
a jakie kierunki studiujesz??? może zrezygnujesz z jednego??

Gość Flakona
Nie chce byc bezrobotna po studiach

Gość T5
Wystarczy studiowac jeden, ale porzadny.

Gość Flakona
Studiuje budownictwo i 2 kierunki ekonomiczne

Gość glupia baba ahahaha
przerost ambicji?

Gość
pewnie studiue 3 ale typu socologia, pedagogika, marketing, co eden to "lepszy"

Gość sdxwqd
jak to mowia o rzeczach,ze jak rzecz jest do wszystkiego,to oznacza,ze jest do niczego. Tak samo o studentach ktorzy studiuja wiecej niz 1 kierunek mozna powiedzieć.

po budownictwie nie ma problemu z pracy :o no ale dobra, niech bedzie, ale po cholere ci 2 ekonomiczne?:o

Gość Flakona
interesuje mnie i bankowosc i informatyka

Gość reerw
pewnie na jakiejs dupnej, prywatnej uczelni :D

no to po cholere narzekasz?:o mnbie tez interesuej wiele rzeczy a nie studiouje wszystkiego :o

Gość jhdfkdy
Potem mamy "specjalistow" od siedmiu bolesci po więcej niz jednym kierunku.

Gość ngrjekl
to twój wybór - ja studiuje rachunkowość i controlling - 1 kierunek i też mam dość - nie dajesz rady to rzuć jeden i po kłopocie - jedno ci powiem - nawet po 5 kierunkach jak jesteś ciapa to będziesz miała problem z pracą - może to śmieszne ale mam koleżankę po ekonomiku (technikum) łebska dziewczyna ale bez studiów ale za to super ładna laska i zarabia w banku 3 koła na rękę- może to nie kokosy ale mi by styknęło - ja jestem ciapa więc martwię się czy nawet po studiach tak wyląduję jak ona - oby

Gość czemu jedziecie po dziewczynie
:O Do autorki - a nie możesz starać się na którymś z kierunków o indywidualny tok studiów (indywidualna organizację studiów)? nie musiałabyś jeździć codziennie, tylko na zaliczenia i egzaminy.

Gość ja studiuje
arhcoelogie historie i historie sztuki jednoczesnie i daje rady

Gość anthonla
wg ciebie np moja archeologia czy historia sztuki tio byle co?

no popatrz, ja studiuje automyke i nadal nie widze sensu studiowania tych 3 kierunkow, a juz na pewno nie zazdroszcze:o wiec bez takich glupich stwierdzen:o

Gość czemu jedziecie po dziewczynie
nie wiem czy jest niezdecydowana, ale wiem, że jak ktoś chce, to studia w jakiś sposób poszerzają horyzonty. i są, jakby nie było, jakimś zabezpieczeniem.

Gość Frater AVA
Czyń swoją wolę będzie całym Prawem. Fakt jest taki, że u nas każdy zazdrości i każdy się lubi wpier**lać swoimi śmierdzącymi papciami w cudze życie. I śmierdzi tym syfem na tych forach jak cholera... Oto przykład: http://forum.gazeta.pl/forum/w,245,91887240,91887240,3_kierunki_ludzie_po_co_wam_to_.html A co, za przeproszeniem, tego bambra obchodzi, co ktoś ze sobą robi, że wydaje takie posty na publicznym forum? Powinni za to karać brakiem dostępu do internetu :D I właśnie ten czas, który ów pajac przeznaczył na myśłenie i pierd**enie o tym, co kto robi i jakie to jest (olaboga!) dziwaczne i niezwykłe, mógł przeznaczyć na studiowanie drugiego kierunku. I choć już trochę czasu minęło od momentu, gdy dałaś tego posta (i być może już zdążyłaś podjąć decyzję... oby nie pod wpływem namowy innych, oby to była Twoja decyzja...), mimo wszystko mam dla Ciebie jedną, dobrą radę: Zrób tak, jak uważasz za stosowne. A na resztę sraj i zdobywaj! Bo widzisz... jesteś tu sama. Pozdrawiam i całuję ;* Miłość jest prawem, miłość podług woli.