Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość q3r5bnq3mn

zawiadomienie o ślubie

Polecane posty

Gość q3r5bnq3mn

czy jak dostaje się zawiadomienie o ślubie to wypada nie kupić prezentu i za ile, czy wystarczy jakaś droższa wiązanka kwiatów (koleżanka z pracy, żadna zażyła przyjaźń)?

Gość q3r5bnq3mn
nikt się nie zna?

Gość q3r5bnq3mn
to moja mama dostała zawiadomienie o ślubie, składa się na prezent z koleżankami z pracy + kupiła od siebie prezent za 100 zł + jakaś duża wiązanka, ja uważam, że to za dużo, zwłaszcza, że ostatnio jest krucho z kasą

Gość q3r5bnq3mn
powtarzam, to tylko koleżanka, na dodatek z działu, w którym już nie pracuje

A ja uwazam,ze kwiaty w 100% wystarcza. W konuc ona jest tylko do kosciola zaproszona. gdyby to byla blizsza znajoma to mozna zastanowic sie nad prezentem, ale w takim wypadku... Moze Twoja mama chce wyjsc z danej sytuacji z klasa.

Gość kwiaty w zupelnosci wystarcza

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kwiaty plus kartka z życzeniami wystarczy

Gość q3r5bnq3mn
to nie jest nawet zaproszenie, tylko zawiadomienie o ślubie (w USC, bo kościelnego nie biorą) dodam, że wczoraj (pon) dostała zawiadomienie o ślubie w ten pt! i dziś była kupić ten drogi prezent, bo nigdy nie była w takiej sytuacji, ale ja mówię, żeby zostawiła sobie ten prezent lub dała komuś innemu, kto rzeczywiście ją zaprosi

prawda, jesli moze wykorzystac to co kupila, niech raczej sobie zostawi mysle ze ta kolezanka nawet by sie zdziwila, ze cos dostala, tym bardziej ze zawiadomienie o slubie kojarzy mi sie z czyms grzecznosciowym, czyli tylko chcieiby, zebys wiedziala o ich szczesciu :) (hehe, jeszcze sie zdziwia ;) ) uwazam jak wiekszosc kwiaty to wystarczajacy "orezent"

Gość za dużo
kwiaty wystarczą, naprawdę.

dokladnie zawiadomienie o ślubie nie zoobowiazuje wogóle do przyjścia na ten slub.... jest to zawiadomienie" a cieszcie się moim szczęściem":) taka grzecznościówka:P

Gość q3r5bnq3mn
dzięki za odp, pokażę jej ten topic ;-)