Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh28

Chce miec faceta !!

Polecane posty

Gość ehh28

Nie jestem nastolatka ale jakos nie ulozylo mi sie. Mlodosc minela mi bez milosci, bez trzymania sie za rece i pocalunkow. A potem juz byly wieczne rozczarowania i serce po trzykroc rozdarte. Zawsze ten sam schemat -romans, nawet niekrotki ale romans. Teraz jest ktos. Widujemy sie regularnie: 1-2 razy w tyg..jak normalna para, ale nia nie jestesmy. Nie moge zabrac go do swoich znajomych, on nie pamieta o moich urodzinach.. Nie wiem dlaczego ciagle tak jest i co mam zrobic, aby to zmienic. Ja marze o chlopaku odkad pamietam. I kazdego roku czekam na cud. I czuje sie gotowa. Tylko boje sie zostawic to co jest teraz bo boje sie, ze juz zawsze bede sama

Gość no wiesz ty co
co Ty pierdolisz???

Gość no wiesz ty co
ooooo widzieliscie jaka mądrosc!!!!

Gość no wiesz ty co
jak to mowia:chcesz to masz;)

Gość ehh28
dzieki tyle, ze jakos nie wychodzi a chce juz dobre 14 lat :(

Gość a napisz ile masz lat

Gość ehh28
juz dawno przekroczylam statystycznie przecietny wiek zamazpojcia oraz okres najwyzszej plodnosci. Slowem : stara panna.

Gość przełamując fale
wiesz co, wydaje mi się ze Twoj problem tkwi w tym ze za bardzo chcesz miec tego faceta, jakby to byl jedyny cel w zyciu. Takie rzeczy sie wyczuwa, odstraszasz ta desperacja normalnych kolesi. Pomysl o sobie, swojej pasji, ludzie ktorzy sa interesujacy dla siebie wydaja sie tez tacy dla innych. I nie bierz czegos z braku laku bo taki zw. czy tez uklad ma krotkie nozki. Mysl o sobie jak o zajebistej lasce to inni tez beda Cie tak postrzegac:)

Gość ehh28
ale ja mam swoje pasje, skonczone studia, studia zagraniczne, planowany doktorat, prace...znajomych i imprezy na 50 osob, podroze. Mieszkam obecnie w 5 miescie odkad jestem samodzielna. Porady typu idz na kurs, zmien otoczenie nie pomoga. Ja nie potrafie przywiazac do siebie faceta, a nie bede sie znizac i blagac czy latac za nim. Z racji wieku potrzebuje jednak mezczyzny, wiec mam kochankow. Ale zaden nie chcial zostac na stale a nawet nie chcial zmieniac statusu znajomosci. Ja raczej nie szuklam desperacko, nie wlaze kazdemu do lozka. Mialam kochankow, ale kazdy byl nim conajmninej rok, kazdego znalam conajmniej pol zanim na cokolwiek pozwolilam i kazdy byl wazny. I obecny jest wazny. Jesli nie najwazniejszy. Ale po mojej rozmowqie sam powiedzial, ze nie ma ochoty na zobowiazania Mnie sie wydaje, ze ja im ulatwiam sprawe zezwalajac na taki uklad.

Gość a dlaczego zaraz
a mnie już takie "chcenie" na szczęście opuściło. Dobrze mi z tym. :)

Gość A ja chce miec dziewczyne
nigdy jej, nie mialem i nigdy miec pewnie nie bede.

Gość ehh28
masz racje, sama siebie nie widze w tej roli. Ja chcialabym zaczac od poczatku, nie moe przeciez przeskoczyc z romansu w malzenstwo, gdzies po drodze jest rozwiniecie

Gość podszywaczom dziekuje

Gość ehh28
zle nmnie zrozumiales. Nie w glowie mi malzenstwo, bo chce najpierw miec normalny zwiazek. Ten etap w zyciu mnie ominal. Nie wykluczam malzenstwa ale nie dzisiaj. Chce miec chlopaka, jednego stalego, a potem czas pokaze. Nie zalezy mi na niezliczonej ilosci kochankow.Zanim zrobicie ze mnie puszczalska, przypominam mialam 4 facetow i kazdy byl dla mnie wazna ale nie wyszlo i tyle.

Gość art76
Daj się odnaleźć, pokaż siebie! Samotność coraz bardziej Ci doskwiera? Czujesz, że nadszedł czas na miłość i spotkanie z kimś wyjątkowym? Może właśnie dziś odmieni się Twoje życie. Nie zwlekaj! ZAMIEŚĆ BEZPŁATNIE OFERTĘ MATRYMONIALNĄ SKORZYSTAJ Z DOBORU PARTNERSKIEGO WYKONAJ ANALIZĘ ZWIĄZKU http://iduo.pl

Gość i to najlepiej w TESCO

Gość ja tez chce miec
faceta a najlepiej wszystkich facetów

Gość widziałem ze w Lidlu-u
jest promocja, może jakiś jeszcze został

Gość STARYM PANNOM
mówimy DOBRANOC !!!