Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna szyszka

Szukam kompetentnej wrozki

Polecane posty

Gość jesienna szyszka

jak znalezc dobra wrozke?

Gość dobre sobie haha
kompetentna wróżka:> że niby co, po studiach z wróżbiarstwa?? hahah

Gość jesienna szyszka
do dziwczyny Ladaco: a co ci sie sprawdzilo?

Gość jesienna szyszka
:P

Niedawno mi wrozyla i powoli sprawdza sie. Niestety zaczelo sie od nieco przykrych dla mnie spraw, o czym ona mnie poinformowala:( Ale mam nadzieje,ze bedzie dobrze. Nie chce tu odpowiadac za abecadlo czy cos takiego, moge ja jedynie polecic, bo jest na prawde ok. Poza tym jest baaaardzo zyczliwa osoba, nastawiona do czlowieka z duzym szacunkiem i przyjaznia. Ale jak cos tu musisz sama z nia porozmawiac. Mam nadzieje,ze Abecadlo nie bedzie zla, ze pisze o niej:) Abecadol 🖐️ 😘 :)

Poza tym sama rozmowa z nia to czysta przyjemnosc. Pozwala spojrzec czlowiekowi na problemy z duzym dystansem i zastanowic sie nad rzeczami, ktorych sie boimy, unikamy czy ktorych zmienic nie mozemy a powinnismy.

Gość jesienna szyszka
do dziewczyny ladaco: a gdzie mozna spotkac abecadlo i ile ona bierze za doradztwo?

Ona bywa na kafe chyba codziennie. Jest tu bodajze jej temat, zaraz lukne, moze tam ja zapytaj (ja nie chce sie o niej wypowiadac, bo mzoe ona nie bedzie miala juz ochoty wrozyc). Wiem,ze ostatnio widzialam u niej w stopce,ze wrozy za 50 zl. (dla mnie to malo, bo moje znajome placily po 100 zl.). Mi wrozyla na gadu, pisala co widzi, ja mowilam co i jak, komentowalam. Bardzo duzo rzecz wiedziala o mnie- az sie zdziwilam. Poza tym to bardzo dobra kobieta,za to ją cenie. Nie chce tu podawac numeru gadu czy maila, bo moze sobie tego nie zyczy, ale moge jej podrzucic link do tej rozmowy lub Tobie podrzucic link jej tematu...

Gość jesienna szyszka
do dziewczyny Ladacoo: dzieki za rade, bede starala sie z nia skontaktowac;-)

Gość świrusek
W pewnym zoo umarl slon , wszystkim bylo ogromnie przykro z tego powodu , bo to byl ulubiony slon wszystkich odwiedzajacych. Dyrekcja zoo wraz z dyrekcja miejscowego szpitala wymyslila , ze pewne czesci z ciala slonia przeznacza do przeszczepu , dal pamieci o sloniu . Ogloszono konkurs dla najbardziej potrzebujacych . Zglosil sie pewien Niemiec Hans , ktory nie mial nogi , zglosil sie tez pewien Holender Henk , ktory nie mial reki , oraz zglosil sie pewien Belg Pieter, ktory nie mial penisa. Dokonano przeszczepow , Hans dostal noge slonia , Henk reke a Pieter penisa. Po pewnym czasie spotykaja sie Hans z Henkiem w knajpie i tak sobie opoiwadaja : Hans: i jak tam Henk wszystko dobrze u Ciebie?? Henk: nawet bardzo , zostalem mistrzem tenisa ; a u Ciebie?? Hans: u mnie tez wysmienicie , zostalem mistrzem w bieganiu ; sluchaj Henk a nie wiesz co tam u Twojego ''sasiada"" Pietera slychac?? Henk: slyszalem , ze sie utopil podczas snu .

Gość kaska kasia
nie wiem moze ja tez sie zglosze

Gość gość
Wróżba była bolesna i nie chciałem w nią wierzyć, ale jednak się sprawdziła. Mam zamiar ponownie zadzwonić do wróżki Diany (z wrozkadiana.pl), zobaczymy, jak będzie tym razem. Darek.