Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awiecieże

właśnie przeczytałam ZE ZGROZĄ że Justin Timberlake

Polecane posty

Gość awiecieże

wyrzucił swoją narzeczoną w zeszłym tygodniu ze swego apartamentu i jest wolny. Może... może to dobra partia dla Alicji Bachledy? Kto wie? I jak on tak mógł - wziął za szmaty i wyrzucił :(

Gość bo mu kazała zerwac
z hanna montana :o

Gość awiecieże
No kto wie co i jak. Kto wie. co to dalej? Ale jakby matka Bachledy przyjechała na poród to Farel musiałby sie ożenić z Polską. Z Polską? O nie. To byłoby COŚ STRASZNEGO. Teraz wszyscy kombinują jak tę Bachledę wykorzystać. W sumie , zeby byli zaręczeni, mieszkali razem. Od razu dziecko. Może i lepiej?

Gość awiecieże
Ożenić sie z Polską. Coś starsznego. Ale przecież Bachleda gardzi Polską . Coś strasznego. Ale ma mieszkanie w Krakowie. Zawsze może sprzedać i dobrze żyć, nie? 3.5 melona. Całkiem nieźle jak na początek. Niebawem 300 melonów...

Gość awiecieże
No ale powiedzcie - każdy chciałby wyglądać jak Bachleda, nie? Każda? Każdy? Mieć taką bogatą rodzinę w USA i robić karierę w Hollywoodzie... czemu nie? Ale... tak poza tym? I tyle - oczywiście to moje zdanie :(

Gość awiecieże
Ale chyba naprawdę miała się puszczać - jak to aktorka bo byłaby szansa na bliźniaki czy trojaczki po odstawieniu tabletek... mogła to lepiej pokombinować - MIMO WSZYSTKO. Bachleda będzie miała trojaczki, nieźle.

Gość awiecieże
ale w sumie ta Dżoli taka heksa, nie? Przecież Bachledzie w Polsce ktoś stary wózek też może pożyczyć. Cichopek jej może dać wózek po swoim. No może nie Cichopek , ale Pybylska. Czemu zaraz od Dżoli wózek musi być? dziwne ludzie w tym holiłudzie (nawet się rymuje). :(

Gość awiecieże
No bo ja nie rozumiem tej bachledy - w sumie no ma mieszkanie w Krakowie to nie gardziła Polską. Ale wyjechała, nie wyszła za mąż tu za Polaka. Za Farela chciała wyjść. To gardziła Polską. Czy słusznie? No ja taka nie byłam i mam co mam. No ale gardzić. Nienawidzić to można. I się cofnąć. Już miała sobie darować ten Kraków. No ale cóś jej kupił. W sumie no ale co zrobić - musiałaby zostać w USA , dom by jej kupił, praca - no jakąś pracę musiałaby se znaleźć, ale wtedy musiałaby być z Meksyku, no to by tak nie wyglądała... i to taka historia. Bo Bolywood odpada. meksyk w sumie też. Jakby tak wyglądała i była Meksykanką. Albo przynajmniej zagrała 1 film u Hiszpanów. Choć jeden. To u Włochów. Hmmm... no ale WŁosi. A Irlandia znowu ratyfikowała ten cholerny układ. No to musiałaby u Hiszpanów, nie? No kurde tak by wypadało, nie? :(

Gość awiecieże
No ale dom to by go modelka zabiła, albo też by chciała dom i alimenty. Alimenty, alimenty. Oni jej wmówią, że ma podróżować. Zobaczycie. Że tylko podróże ją uratują :( Może mają rację? Nie wiem. :(

Gość awiecieże
eee tam on jak on. Dyć każdy wie co to za wariat. Ale Alicja? Teraz to tez ma opinię świruski równej. Ale wiecie kto powinien być pod walcem? Jak dla mnie LIDIA BACHLEDA. Ło kurde - pod walec bym to babsko dała od razu. Nie cierpię takich bab walniętych. Teraz ma wielce z męża i Farel przed ołtarz. A co robiła wcześniej? Jeden od drugiego chytrzejszy. Akurat musiała grać Alicja Zosię - po co jej to było? Aktorką chciała zostać? Bez szkoły teatralnej KRAKOWSKIEJ. Żenada :(

Gość awiecieże
Ale wiecie co ja nie wiem po co im to nazwisko Bachleda - Curuś. Ja bym sie nazwała Bahleda - Daugter albo Bahleda - Curush

Gość awiecieże
Bahleda - Daughter - sorki :( Ja w ogóle nie rozumiem czemu ta kobieta nie ma kapelusza kowbojskiego na głowie. Ale co ja tam rozumiem. Nic :( Dosłownie :(

Gość awiecieże
ata Alicja - co? co ? co proszę? Ale kapelusz kowbojski na kadym zdjęciu. Takie zdjęcie jest na pudlu, że ona tam jest w takiej czarnej kiecce i to chyba 7 miesiąc. No to tam miała se kowbojski kapelusz ubrać. Albo ten meksykanski z rondlem. dwie wersje. No i tyle. :(

Gość awiecieże
Ej słuchajcie, a uważacie, że Obama już dzwonił do Bachledy czy nie? Jak stawiacie?

Gość awiecieże
a na jednym zdjęciu na pudelku Farel ma w ręce papieros i ten prt wygląda jak spluwa. Chyba będzie musiał po ochronę iść. Nie wiadomo, ale on jest groźny. A Alicha powinna pomyśleć o kapeluszu kowbojskim bo niedługo fioł , który ma na razie tylko lekko widoczny na głowie może jej całkiem skiełkować i zakwtinąć. I o mama mija - co wtedy? Gwiazda z fiołem na głowie? Strzeżcie się :(

Gość awiecieże
A po kim ma tego fioła? Po LIDII. W sumie - mogła grać Lidię lepiej by na tym wyszła. Ej - to Wajda nakręcił ten KICZOWATY QUO VADIS z Delągiem i z ta... Bachledą? Nie... kto grał Lidię? Nie pamiętam. Cielecka? Nie... ktoś tam. O to by jej się lepiej opyliło. Zosię se wybrała - na światową karierę miała se wybrać światową książkę. Głupia pizda - i tyle :(

Gość awiecieże
O zobaczcie Milcarz grała a Kawalerwoicz nakręcił szajstwo. A Milelcarz jest w Nowym Jorku i została twarzą jakiegoś kosmetyku. Powinna się skontaktować z Bachledą zanim zrobi to Hilary Clinton. http://pl.wikipedia.org/wiki/Magdalena_Mielcarz A czy kawalerowicz dostał Oskara za Quo vadis? Tak jak Hoffmann za Ogniem i mieczem. Nie wiadomo gdzie początek gdzie koniec, ale byle szkoły poszły, nie? :(

Gość awiecieże
Ale ta Mielcarz stara już . A Bachleda taka młoda...

Gość yyyy ...
Nie wyrobie z wami... hahahahahaha

Gość awiecieże
No no no - to nie jest śmieszne. Bachledzie zostaje Loreal i tyle. A Mielcarz po angielsku piszą że studiowała coś tam - dziennikarstwo i nauki polityczne w Warszawie. Po angielsku jej napisali. Po polsku to jakby bez studiów była. Ale za to po polsku grała w Quo vadis Kawalerowicza i była twarzą Loreal czego nie ma po angielsku. Czemu?

Gość awiecieże
to tak jakby Magdalena Mielcarz uwiodła Geroga Clooneya na dziecko. No wiecie co? Skandal. Magdalena Mielcarz skąd jest? Z Polski. Bez sensu :(

Gość awiecieże
Ale miejmy nadzieję że Magdalena Mielcarz sie tak nie sponiewiera jak bahleda. W koncu grała Lidię, nie?

Gość awiecieże
ciekawe co by było gdyby Miley Cyrus zaszła w ciążę z Farelem, nie? Jest to możliwe?

Gość awieceże
doda robi loda? no to przeciesz bez sensu jest? :(:o

Gość Dostojny Kawaler
Owieczko wracaj:(