Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciotkaklotka88

nowa współlokatorka podkrada moje rzeczy!! jak dac nauczkę?

Polecane posty

Gość ciotkaklotka88

próbowałam po dobroci, mówiąc, ze sobie nie zycze. nie działa. dzis znow moje kosmetyki poprzestawiane. pytanie: czego dolac/ dosypac do swojego zelu pod prysznic lub innego kosmetyku, by juz nigdy tego nie tknęła:)?? mieszkam z nia w akademiku.

Gość bezczelnie tzyniczna marisha
moze trutka na szczury

Gość ja kiedyś takiej
jednej, jak mi podbierała odżywki, to do pudełka od odżywki wsadziłam krem do depilacji, zmieszałam z odżywką, żeby tak nie śmierdziało.. oj ładnie jej włosy załatwiłam. chciała mi grozić, ze do sądu poda.. hehe, ale więcej moich rzeczy nie tknęła. omijała szerokim łukiem.

Gość ciotka klotka88
szamponu akurat nie rusza. zainteresowała sie moim peelingiem, zelem pod prysznic, suszarką, prostownica, pasta do zebów pewnie tez. mam nadzieje, ze chociaz maszynki do golenia nie rusza brrrr!!! pewnie jak cos nowego sie pojawi na półeczce, to bedzie chciała przetestowac

Gość ja kiedyś takiej
fara tonga, kocham Twój nick. kocham tę reklamę.

Gość ciotka klotka88
widziałam taki filmik z suszarka na necie:) ale pewnie po tym popsuje mi sie suszarka??

Gość ciotka klotka88
zal mi suszarki, troche kosztowala:( ale to z kremem do depilacji dobre:D wrzucajie pomysly dziewczyny, jutro przejrze, mykam spac, dobrej nocki:)

ale mnie wnerwiaja takie osoby. kiedys gosciłam dosc długo kolezake i wszystkie moje najlepsze kosmetyki posżły sie jebać. najepie zrób sobie szafke na klucz a najfajniej by było jakby dosypac jej do czegoś takiego proszku na swedzenie,który mzona kupic w sklepie ze śmiesznymi pierdołami. w dużej ilości daje piorunujący efekt.przetestowałam kiedys na wrednej zołzie w szkole buahaha.najlepiej dosypac całe opakowanie to płynu do hig intymnej:D ale bys ie dzialo:D

Gość gość
coś na swędzenie + płyn do higieny intymnej= czysty geniusz:D :D :D gratuluję:D:D:D hahahaha