Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peggi

Chcecie usłyszeć jak śpiewam?

Polecane posty

Gość Peggi

To mi podajcie stronkę na którą mogę wrzucić muzykę i oceńcie:)

Gość Peggi
Dlaczego nikt nie chce usłyszeć jak śpiewam? Może pójdę do mam talent:)

Gość yrtyrtuy
daj na youtube lub na wrzutę

Gość Peggi
Ok, już się wrzuca..:) zaraz dam

Gość Peggi
Ale ostrzegam, nie ma podkładu muzycznego bo na szybko nagrywałam. Chciałabym tylko, żebyście mnie ocenili i napisali czy miły dla uszu głos i czy coś z tego będzie:P A z tym mam talent to tak napisałam, żeby zachęcić tylko. Do komercyjnych programów się nie zamierzam wybierać;)

Gość pytasz czy warto
Nie nie nie wartoooo....albo repertuar nie ten, po angielsku to na pewno nie powinnas spiewac. Chcialas opinii to ja masz

Aha, ok, dzięki za opinie:) Wiem, że jeszcze dużo ćwiczeń przede mną:) Jakieś jeszcze opinie?

Gość tylko nie about a girl
co to nie ma lepszych piosenek nirvany :o nawet kurt nie poradził sobie z tym kawwałkiem

Gość drgygrt
nie jest źle :)

Akurat ta piosenka, ponieważ zespół mojego brata zrobił cover, który mi się bardzo spodobał. I wokalista dał radę:) I dzięki za pozytywne opinie:D Pocieszyły mnie i zmotywowały. Pewnie jeszcze powrzucam jakieś nagrania;) Ale to później. I czy pogłosie można poznać kogoś wiek?:) Ile byście dali mi np?

no to z twojego brata musi byc niezła mameja

weź wyjdź:P Oni grają reggae i w tym gatunku ta piosenka jest o wiele lepsza;) nie mam jeszcze niestety nagrania żadnego, ale uwierz na słowo. A z resztą o gustach się nie dyskutuje.

moze zrób cover o peggi brown myslovitza to pogadamy :p

Gość zlituj sie daj ludziom zyć

Gość nie ma sensu kupowac kredensu
nie falszujesz, to tyle

Gość Poggi
Hmm.. Celine Dion to raczej nie mój styl i wręcz nienawidzę śpiewać takich piosenek. Wolałabym coś bardziej szybszego, albo nawet ostrzejszego. W ogóle chciałbym śpiewać z chrypą ale mam za czysty głos chyba do tego, bo jak próbuje to się momentalnie zaczynam dusić i tyle z tej chrypy. No ale się zobaczy:)

Niewątpliwie masz słuch. Miły, delikatny głos. Nie "słyszę" Cię w grunge'owym repertuarze... Brzmisz trochę jak Ewa Farna...Pobrzmiewa mi gdzieś tam Alanis Morissette...Dolores O'riordan...Poszukaj fajnego repertuaru :-)

Hmm... Być może, chociaż Ewa Farna... ee... Nic do niej nie mam ale ona i jej piosenki są komercyjne. A co do grungu, to naprawdę bardzo żałuje, że nie mam tej chrypy. No po prostu nie mogę się z tym pogodzić. Chciałabym wyćwiczyć tą chrypę ale słyszałam, że jeżeli na siłę się próbuje to można nawet stracić głos, choć nie wiem dokładnie. Może dodam jakiś utwór typu grunge albo coś;) Hmm.. tylko jaki najlepiej? Spróbuje się wydrzeć, jeżeli by mnie nawet miało nie wiem jak gardło boleć.