Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrrr

Kto się naciął na sprzedawców z Allegro??

Polecane posty

Gość prrrr

jak w temacie...ja co zamówie to czekam z dwa tyg na przesyłkę , która niby jest wysyłana w ciągu 24-48h ...,ale kase to najlepiej jak sie im wpłaci 5 min po aukcji, miałam też sytuację , że laska kantowała , że wysłała towar, ale jakoś numeru przesyłki paczki podać nie chciała bo labo jej nie było w domu , albo coś tam i coś tam...zrezygnowałam z zakupów z allegro gra nie warta świeczki!!

Gość to pecha masz
Ja zazwyczaj kupuje na allegro buty,ciuchy itp. Żadnych dziwnych incydentów nie miałam, przed zakupem czegokolwiek warto sprawdzić komentarze sprzedającego. Wtedy miej więcej możesz ocenić od kogo kupujesz

Czasami wypada poczytać komentarze na temat sprzedawcy .... w większości to porzadni ludzie .

Gość jeden negatyw to już źle
czytanm komentarze i po kilku doświadczeniach już wiem, ze nawet jeden negatywny komentarz musi budzić duże podejrzenia i nieufność wczesniej myslalam, ze co tam 1 negatyw, przeciez kazdy moze miec pecha ale dziewczyna miała 1 negatyw, bo ktos sie wkurzył ze sprzedała brudny korzuch - ja kupiłam u niej torebke, która na zdjeciach wygladała bardzo ładnie i bez usterek jak dostałam kupiona torebke to sie okazało ze jest w kilku widocznych miejscach pogryziona przez robaki (widoczne drobne dziurki) jak jej nie wstyd? :-( :-P niech sie naje tych moich pieniedzy :-P nedzna wyłudzaczka

Gość allegrowicz....
Na allegro jest mniej więcej jak wszedzie. W sklepie są nieuczciwe sprzedawczynie, co kantują na wadze, albo wciskają kiełbasą co już była zielona, a teraz jest "grilowa" po umyciu CIF-em...itd... Tak więc zawsze można się naciać, ale na kilkadziesiąt tysięcy transakcji, ktore dokonują się codziennie na Allegro...to się zdarzy jedna-dwie nieuczciwe... Nawet powiem, że Allegro jest bezpieczniejsze od normalnego sklepu, bo tu można zamknąc konto, jak gośc otrzyma 3 negatywy od 3 osób...