Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klenofyna

wrozenie z kart klasycznych jestem poczatkujaca

Polecane posty

Gość klenofyna

Zaczynam wrozenie z kart klasycznych , zaznaczam jestem poczatkujaca . Powroze lecz prosze z przymrozeniem oka powiem o przeszlosci teraz oraz przyszlosci . Nie jestem specem :) prosze tylko o imie dla pierwszych 5 osob :)

Gość Aneta Aneta
co mnie czeka w najblizszej przyszlosci odnosnie zycia zawodowego i uczuciowego;-)

Gość sdrgtdryy
Ja też Aneta, i powiedz mi o mej przeszłości, chcę sprawdzić czy sie zgadza :classic_cool:

Gość sdcscfsfcfsdfc
Patrycja co mnie czeka w najblizszej przyszlosci?

Gość Karolina......................

Gość Chyba to kolejny
BLEF :o

Gość klenofyna
do kant dupy -zaznaczam nie jestem specem karty na przeszlosc wylosowalam takie : z finasami bylo dla ciebie dobrze , moze wygralas jakas drobna kwote, wyjazd ale krotki, karty mowia ze jestes blondynka a raczej bylas (przeszlosc) moglas sie przefarbowac:P tutaj byl w twoim zyciu mezczyzna (mozliwe ze o jasnych wlosach ) ale to on zabiegal dlugo dlugo o twoje wzgledy, moze z pracy czy szkoly .. terazniejszosc wylosowane karty : tutaj mozna powiedziec ze jest u ciebie zastoj oraz co do twojej osoby, czasami nie potrafisz sobie pomoc samej , naiwna troche , tutaj wychodzi ze terazniejszosc to zmiany jakies negatywne ,oraz zalatwianie urzedowe , podjecie decyzji przyszlosc wylosowane karty: tutaj wychodzi mezczyzna o ciemno wlosy , ale brak zwiazku z nim kolo niego uczucia natomiast ziwazku nie bedzie , cos was dzieli , oraz z mloda dziewczyna problemy, moze byc z rodziny siostra (szatynka ) troche falszywa :) to tyle nie jestem doswiadczona

Gość klenofyna
nie blef tylko potrzebuje czasu :)

Gość EWELINA000000
ewelina 13/02/1983 czy mi tez powrozysz? cokolwiek tam widzisz PROSZEEE :(

Gość Kochana Klenofynka
nie zawiodla nas ;-)

Gość klenofyna
Aneta Aneta co mnie czeka w najblizszej przyszlosci odnosnie zycia zawodowego i uczuciowego Aneta zaznaczam jestem poczatkjaca na prace wylosowalam takie karty: dobre korzysci materialne (pieniezne) jesli szukasz pracy jak najbardziej ja dostaniesz , badz dobre rokowania w obecnej , ale mysle ze ja otrzymasz dopiero prace, bedzie moze w zakresie uslug pieknych czyli :fryzjerka , architetura wnetrz , kosmetyczka itp :) ale ladne karty uczucia : tutaj wychodzi jak by oplakana sytuacja ,raczej bywalas sama , zycie twe uczuciowe nie nalezy do bogatych , mi sie tu ukazuje blondyn ale dzielace was miasto (karta wyjadu miedzy wami ) tylko uwazaj na mezczyzn nie sa oni czasem ciebie wart mozesz sie rozczarowac , choc tego nie przypuszczasz :)ale sie ulozy miedzy wami bo wyszlo szczescie to tyle ..

no to czekamy - załapałam się :-D byłam równiutko piąta czekam, a potem zmykam spac

Gość EWELINA000000
Nie zapomnisz o mnie ? zawsze sie dopycham na tych topikach zeby mi powrozono i ZONK nigdy nie moge sie doczekac swojej kolejki :(

Gość klenofyna
przepraszam ze tak dlugo to trwa , poniewaz czas kosztuje to troche , poniewaz potrzebuje tasowac karty wylozyc itd.. dzieki Agnieszka kant dupy chyba :P

Gość Aneta Aneta
dziekuje ;-). Co do zawodu to sie nie zgadza, co do zwiazku tez nie, ale co do zycia uczuciowego to raczej tak;-). Trzymaj sie cieplutko, tez wroze z kart i wiem jak jest ciezko- ale praktyka czyni mistrza i tego ci zycze ;-)

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaa
13.11.1980 - Magda co z moimi planami zawodowymi oraz jak potoczy się moje życie uczuciowe - czy obecny facet będzie już ostatnim?

Gość klenofyna
sdrgtdryy Ja też Aneta, i powiedz mi o mej przeszłości, chcę sprawdzić czy sie zgadza ja poczatkujaca ale postaram sie :) przeszlosc : tu pierwszy rzad kart wyszedl mi ze ktos (ciezko ) chorowal , moze tez ozn jakis wypadek, niestety dalszych kart nie potrafie zinterpretowac :( ale chodzilo o mezczyzne ale nie jest obecny teraz w twoim zyciu mialas z nim duzo problemow , nie przyjemnosci. terazniejszosc: w milosci zmiany do ciebie wtarly ,szczesliwe , slonca promienie, osoba o ciemnych wlosach tobie zyczliwa , zazdrosc, oraz troche wypalajace sie uczucia , niestety musisz uwazac na kobiete bedzie sie wtracac:( przyszlosc: tutaj musisz troche popracowac nad swoimi emocjami , za duzo sie blokujesz emocjonalnie , oraz zaproszenie na slub :)

Gość klenofyna
dzieki Aneta Aneta :)

Gość EWELINA000000
a mi powozysz? czekam cierpliwie w kolejce:P

Gość sdrgtdryy
"tu pierwszy rzad kart wyszedl mi ze ktos (ciezko ) chorowal , moze tez ozn jakis wypadek, niestety dalszych kart nie potrafie zinterpretowac ale chodzilo o mezczyzne ale nie jest obecny teraz w twoim zyciu mialas z nim duzo problemow , nie przyjemnosci." - to trochę prawda, mój dziadek chorował na raka i zmarł :(, ale nie miałam nieprzyjemności i problemów z nim. Zmian w miłości żadnych nie ma, jak nie było nic, tak nic nie ma. Z emocjami to prawda, jestem zamknięta w sobie, a zaproszenie na ślub było niedawno :P Dzięki :)

Gość klenofyna
sdcscfsfcfsdfc Patrycja co mnie czeka w najblizszej przyszlosci? u ciebie jakos nie ladne karty mi sie pokazaly :( ZAZN JESTEM POCZATKUJACA musisz swoje nastawienie zmienic , masz skolnosci do depresji , bardzo zamknelas sie w sobie , w ukladzie wychodzi ze jeszcze sie uczysz i nie przerywaj nauki (tak mi sie pokazalo ) najblizszy czas nie bedzie najlepszy , bedzie sie sypalo . Wiesz ja jestem poczatkujaca wiec nie bierz sobie wszystkiego do serca :)

Gość EWELINA000000
powroz mi prosze

Gość klenofyna
sdrgtdryy "tu pierwszy rzad kart wyszedl mi ze ktos (ciezko ) chorowal , moze tez ozn jakis wypadek, niestety dalszych kart nie potrafie zinterpretowac ale chodzilo o mezczyzne ale nie jest obecny teraz w twoim zyciu mialas z nim duzo problemow , nie przyjemnosci." - to trochę prawda, mój dziadek chorował na raka i zmarł , ale nie miałam nieprzyjemności i problemów z nim. Zmian w miłości żadnych nie ma, jak nie było nic, tak nic nie ma. Z emocjami to prawda, jestem zamknięta w sobie, a zaproszenie na ślub było niedawno nie chodzilo mi o problemy z dziadkiem tylko z jakims mlodziencem :P a na slub emmm... to bylo na przyszlosc moze jeszcze jedno dostaniesz :) a i moze milosc wkrotce zawita :P

po kolei - teraz moja kolej :-D

Gość er5467uyhgb
wróżysz jeszcze?

uczciwie byc musi :-D czekam i ziewam, ale jestem ciekawa co tam mi karty pokaża u ciebie :-D

Gość EWELINA000000
1 sza jest Karolina potem ja a pozniej nowe niki ktore wlasnie przyszly

Gość klenofyna
EWELINA000000 ewelina 13/02/1983 czy mi tez powrozysz? cokolwiek tam widzisz PROSZEEE w przeszlosci moze i nie dawno wyszlo ze mialas zalamanie nerwowe , badz poprostu nie czulas sie dobrze psychicznie , duzo nadmyslen , terazniejsza sytuacja wychodzi nie pewna , nerwowosc, nie wiadoma , chyba nie odcielas sie od przeszlosci :( i brniesz z przeszloscia w obecnej chwili a to blad bliska przyszlosc zawita do ciebie mezczyzna z przeszlosci z ktorym cie cos laczylo , ale on byl falszywy blond wlosy , tu wychodzi tak ze albo byl kochankiem twoim , laczyl cie z nim sex badz on zdradzil cie zaznaczam sie jestem poczatkujaca wiec nie bierz wszystkiego do siebie