Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa oszaleje

Ldzie mam problem!!! POMOCY!

Polecane posty

Gość aaaaa oszaleje

Nie wiem co robić, mamy za małe łóżko i ja nie śpię całe noce!! Wynajmujemy mieszkanie z mężem i mamy 2 pokoje, w których są wersalki podwójne ale bardzo małe. Nie potrafie się wyspać. Czasem zdaża się, że śpię sama a mąż w drugim pokoju, jak jestem chora np. i wtedy się rozłożę wygodnie i śpię jak suseł. A gdy śpię z mężem, mimo tego, że on prawie w ściane wkomponowany to nie mam miejsca by się położyć wygodnie:( Rozmawiam o tym zmężem, ale on twierdzi, że on chce spać z żoną i że czuje, że czuje że oddalamy się od siebie jak spimy osobno. Nie stac nas na nowe łóżko. CO ROBIĆ??

Gość aaaaa oszaleje
No wyganiam czasem, ale on ciągle mówi,że chce ze mną spać :/ Mów, ze rozumie mój problem, ale nie pomaga mi w tym.Jak już go wygonie to muszę czuć się winna:(

Gość moje 5 groszy dodam
zlaczcie wersalki

Gość aaaaa oszaleje
Nie da się, każda jest w innym pokoju a dwie w jednym sie nie zmieszczą :( Ja zasypiam jak on do pracy wychodzi nad ranem :( Głowa mnie już z tego wszystkiego boli :/

Gość co ja ma powiedziec
mam to samo a pokoj jeden...

ja zrezygnowalem z loza malzenskiego na rzecz nowo narodzonego i wygody zony.......do dzisiaj spie na dole sam...:(((

Gość aaaaa oszaleje
No ja nie mówię, że tak musi być zawsze, ale może póki się nie dorobimy łóżka większego... mój to chyba ma gdzieś, że ja nie śpię.Robi tylko zasmuconą minę jak wstaje do pracy rano a wieczorem znów to samo :( Podziwiam Cię A.Kmicic_ !!

Gość aaaaa oszaleje
Mój mąż spi sobie smacznie a ja już nie mogę tak dłużej... później cały dzień jestem nieprzytomna, nic nie mogę zrobić, podsypiam co chwilę, co to a życie:( Czy on tego nei widzi???

Gość zulu bulu
Zmien meza:)

Gość aaaaa oszaleje
No ale to czasowe przecież, ah... swojego Męża tez bym doceniła jeśliby z wykazał się wyrozumiałością i troską o mnei a nie tylko mówi mi, że go to martwi ale tego martwienia nie widać w czynach :( Idę spać bo już wstał ;( płakac mi się chce. Jak wstanę sprawdze, czy macie jakieś sugestie jeszcze. Dobranoc/dzień :(

Gość wypieprz wersalke i kupcie
wypieprz wersalke i kupcie materac taki gruby i po problemie;))

Gość aaaaa oszaleje
A.Kmicic_ wow -no to sporo rzeczywiście:( Ale u was tez chodzio za małe łóżko? Czy o co wogóle chodzi ? Ona śpi z dzieckiem tak długo ? przecież to neizdrowe i dla dziecka i dla Was... hmm.... a ja się nie wyspałam, głowa mnie boli okrótnie i nic mi się nie chce, ale powiedziałam mężowi rano, że jest egoistą :(:(:( i poszedł zły dopracy i powiedział, że będziemy spać już osobno :( a na materac nas nie stać :(

Gość kup materac
ile mozesz wydac na materac? mozesz tez rozwazyc materac z drugiej reki.

Gość kaweczka34
taki problem to rowniez mam ale tez czsaem postaw sie na miejscu meza ze tez potrzebuje bliskosci zony.

Gość nie zony tylko cipki
:P

Gość hadwao
ale masz problem :O:D kupcie sobie wieksze lozko, w czym problem?!zeby wszyscy mieli takie problemy jak ty masz 😴

Gość aaaaa oszaleje
No tak, brak zrozumienia totalny, heh. No przecież piszę, że nie stać nas na materac, ani z pierwszej ani z drugiej ręki :( a tymbardziej na większe łóżko. Co za rada oczywista, jakby mnie było stać to bym kupiła przecież. A męża rozumiem, ale co ja mam zrobić??

Gość .....ot ..co.....
spijcie na podlodze 🖐️

Gość spij na podlodze
albo jak jestes taka duza baba ze sie na lozku z mezem nie miescisz to sie zacznij odchudzac! na jedzeniu zaoszczedzisz i na lozko nowe bedzie

Gość wiesz co nie gadaj ze nie masz
chocby dwoch stow na nowy materac???!!

Gość aaaaa oszaleje
Nie jestem gruba baba tylko lubie się wygodnie rozłożyć do spania, zawsze spałam na brzuchu, a nie zwinięta na boku i jeszcze przyduszona przez męża :( Na jedzeniu nei oszczedzimy bo i tak mało jemy bo nei stac nas na obrzarstwo. No i neistety nie mam 2 stów na materac :(