Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona matkaaa

Moja córka uważa że grube jest sexy....jak ją przekonać że nie ?

Polecane posty

Gość zrozpaczona matkaaa

moja córka ma 16 lat i nie ukrywam mam z nia duuzy problem :( otóż ona jest bardzo gruba, to nie jest juz jakas tam nadwaga tylko zagrażajaca zdrowiu otyłość. waży 110 kilogramów przy 168 cm wzrostu. moje prosby zeby wyszla gdzies na spacer czy na rower na nic sie nie zdają. na basen ja zapisalam to i tak nie chodzila . nie chce cwiczyc na wuefie :( córka od pewnego czasu spotyka sie z chłopakiem...i mówi mi, ze on uważa ze grube dziewczyny sa seksowne. nie bylo by w tym nic dziwnego ze przez ostatni rok przytyla 20 kilogramow.. raz ich nakrylam jak on siedzial i zlopal piwo przed telewizorem w moim wlasnym domu :/ a ona jak świnia zarła pizze wielka jak stol i popijajac cole. na deser natomiast zjadla 2 kremowki :( na moj sprzeciw gdy wykrzyczalam - dziecko nie jedz tyle'' wybuchnela gromkim smiechem. podejrzewam ze jej chloak daje jej kase na żarcie zeby byla jeszcze grubsza :( a ja mam juz dosyc chodzenia do krawcowej i ciaglego poszerzania jej ubran, kupowania coraz wiekszych majtek i stanikow. w dodatku ostatnio przestala uzywac dezodorantu bo jest to sztuczne i rakotworcze.... powiedzcie co ja mam zrobic z nia ? ludzie sie na mnie patrza juz gdy ide z nia na ulicy , w sklepach niektorych slysze pokatne komentarze...nono ale ją pani utuczyla, ale świnia...a pod blokiem krzycza za corką- ej ty , spasiona cycata locho, ! a ona nic sije sie z tego..i dalej żre..... uważa że jak ma bogatego chlopaka z dobrym samochodem ktory ja akceptuje a wrecz i podejrzewam ze namawia do tego zeby żarła..to innych w tym wlasna matke moze miec gdzies.. pewnie wyda wam sie to nieprawdopodobne co tu wypisuje ale to jednak prawda :((

Gość bstok
co zrobisz nic nie zrobisz

Gość campari34
musisz ją ubezwłasnowolnić i to jak najprędzej to dla jej dobra napisz do ewy drzyzgi do rozmów w toku oni ci pomogą

Gość matka mowi ze dzieckozre.b
ardzo ,,fajna,,z ciebie mamusia nie ma co!

Gość campari34
poniekąd to twoja wina bo ona się gruba nie urodziła przegapiłaś moment w którym już miałam nadwagę walcz o nią bo ci umrze

Tusza + wielkie żarcie + śmierdzenie to- moim zdaniem- łącznie powód by udać się z córką do psychiatry. Tym bardziej, że jak twierdzisz, ulega ona zapewne namowom chłopaka w tej materii.

Gość a moje zdanie jest takie
A ja się zastanawiam,czy ten chlopak na pewno ją akceptuje, i jest wobec niej w porządku. Piszesz,że jest bogaty ma auto to niby dlaczego nie znalazł sobie normalnej dziewczyny,tylko z tego co piszesz,namawia ją jeszcze do jeddzenia? Osobiście uważam,że puszyste kobiety są sexy,ale nie z taką nadwagą bo to już jest choroba. Po drogie Twija córka ma dopiero naście lat,a co będzie pożniej? I co będzie,jeśli chłopak okaże się niuczciwy i ją zostawi? Spytaj ją czy w takiej sytuacji też będzie uważała,że jest seksowna?

jak ubezwlasnowolnic?! 16 letniego dzieciaka? na sile do lekarza, psychiatry i dietetyka. I pilnowac, trudno. Ona jest chora po prostu.

zlikwiduj tego kolesia, to dokarmiacz, hoduje sobie loche, bo go to podnieca. A dziewczyna zejdzie na zawal. Poszukaj w necie o dokarmiaczach, i niech corka obejzy taki material, to moze spowaznieje.

Gość ertqw
co to www.derminax.ocom.pl

Gość zzzrozpaczona matka
wlasnie wyszukalam o tych dokarmiaczach na necie... macie chyba racje :/ teraz tylko jak ja od niego odsunac, malymi krokami... im obojgu taka sytuacja odpowiada bardzo..ale pozniej ja bede dzwigac tego konsekwencje :(

Gość wielbicielka Piotrusia
Powiedz mi jak można mówić o swoim dziecku w ten sposób.Żadna zdrowa matka nie powiedziałaby tego o swojej córce używając w dodatku takich słów jak ty...Straszne!

Gość wielbicielka Piotrusia
no wybacz moja droga,czy byłabyś zadowolona gdyby twoja matka powiedziała o tobie do kogokolwiek ...żresz jak świnia...?? hmm? to ci sie wydaje normalne........larwko?

Gość przecież larwka jest lochom
to matka tylko sprawiła by jej komplement mówiąć do niej swinia

Gość to prowo bo zadna normlna
matka takimi słowami by nie napisala o córce. A jesli nie, to maatke trzeba leczyc.

Gość i odezwało sie stadko
tłustych świniatek:-0

Gość bo w miarę grube jest sexi

Tam zaraz grube. Dzisiaj nawet zdrowe, normalne, kobiece dziewczyny traktuje się jak wybryki natury. Takie czasy.

Gość matka córki
to prowokacja, którą napisał facet albo małolata. Matka o dziecku nigdy się tak nie wyrazi.

przecież larwka jest lochom to matka tylko sprawiła by jej komplement mówiąć do niej swinia chiałabyś swinio wyglądać tak jak ja:-D Wielbicielko Piotrusia: uważam że matka ma racje..poczytajcie uwaznie że ona do nas tak pisze..do córki zapewne tak wyraziscie nie mówi:-P Zreszta cel uświeca środki;-)

Tylko jaki cel ma jej matka. Gdyby dziewczyna miała poczucie swojej wartości to nie zadowalałaby się byle czym, i sama popierdalałaby na rowerku, żeby na jakiegoś leniwego frajera nie trafić. I nie, cel nie uświęca środków.

Przeczytaj uważnie jej wpis to zrozumiesz..zreszta sama pyta:-P..mnie to nie inetresuje, ale widze na ulicach pełno takich tłustych nastolatek i żal mnie zbiera.One same muszą chcieć wziąsc sie w garśc i zadbac o siebie..ale wolą wpajać sobie ,że grube jest sexi:-0 fujj słonia z domieszką celilitu i ich młodość zanika:-(

Szesnaście lat, to trochę za późno, żeby zacząć wychowywać córkę. Zresztą Twój świat musi być naprawdę paskudny, skoro wszędzie widzisz obleśnych spaślaków.