Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakrakow311111

bóle glowy w ciązy

Polecane posty

Gość kasiakrakow311111

jestem w 15 tygodniu ciązy i od 1,5 tygodnia męczą mnie bóle głowy ,moze nie są one jakos szczególnie silne ale ten ból jest przewlekly i juz zaczyna byc męczący ,jak narazie nacieram sobie glowę amolel ale to niestety niewiele pomaga -czym moze byc spowodowany taki przewlekly ból glowy? nigdy przedtem mnie glowa nie bolala ,cisnienie mam raz 120/70 a raz 90/60 moze to w tym tkwi przyczyna???myslalam tez ze moze mam zatoki ,ale nie mam ani kataru ani gorączki - jutro mam dopiero wizyte u gina tylko ze ta glowa mi juz zyc nie daje -dziewczyny mozna wziąc pól tabletki paracetamolu/????

Gość malutka872
ja nie faszeruje sie tabletkami.... wpadlam na pomysl... poszlam do apteki.... kupilam amol.... nasmarowalam skronie i bol minal...polecam

Gość martaagacka
Niestety mnie tez mecza bole glowy. jestem w 9tc. Od Amolu bym sie porzygala, zapach za mocny dla mnie w tym pierwszym trymestrze

malutka czytać umiesz? Pisze dziewczyna że amol nie pomaga. Poza tym po tygodniu znoszenia bólu jedna tabletka to nie faszerowanie się tabletkami tylko zdrowy rozsądek i chwila ulgi. Mi pomagają jeszcze drzemki. Ból po krótkiej drezmce trochę przechodzi

Gość kasiakrakow311111
dzieki za odpowiedz-- wzielam sobie pol tabletki paracetamolu i ból ustał jak narazie - jutro mojej gin sie doradze co robic na te bóle glowy .Amol wcieralam ale to malo co pomagalo.