Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropka w kropce

jestem msciwa

Polecane posty

Gość Chanel-mademoiselle
twoja duma ucierpiała-ok.Ale czy uważasz,że taką akcją podbudujesz się w oczach ex?Wątpię.Poczytaj sobie tematy kobiet,które się rozwodzą lub już są po.

myslę, że jednak tak ale możesz mi przedstawić swoją wersję :P swoją drogą autorko- będzie tak- ty jej wpier...........lisz, on wybuchnie jeszcze większym uczuciem do pokrzywdzonej przez żonkę kochanki a ciebie znienawidzi do końca ( i znajdzie sobie usprawiedliwienie dlaczego nie chce z tobą być- co gorsza zgodnie z prawdą, bo normalna kobieta zna granice) a na koncie..na koncie nadal będzie pusto tak jak i jest ...........

Gość glupia baba jestes
to ze tyle lat bylas zona nie znaczy ze jestes MADRA ,heh Madroscia i dojrzalascia mozesz sie wykazac teraz,a ty zachowujesz sie jak gowniara z gimnazjum,ktorej zabrano zabawke..... :P Powinnas ta zabawke wywalic sama,bo jest do niczego skoro ma nie te funkcje co trzeba! Co Ty w tym swoim glupim mysleniu widzisz madrego???ZALOSNA JESTESI TYLE!

weź wyciągi z banku, na dowód wyczyszczenia wspólnego konta macie dzieci- to świadczy przede wszystkim źle o nim jako ojcu i będzie pomocne przy ustalaniu alimentów wszelkie kwitki bankowe są bardzo dobrymi dowodami dodatkowo sugerują, że raczej nie można liczyć na dobrowolne utrzymanie dzieci skoro na starcie zabrał pieniądze z moich obserwacji wynika, że biedniejszy eks mąż jest największym ciosem dla kochanki zresztą poczytaj trochę kafe i wszelkich next biadolących o eks chodzi najczęściej o pieniądze

bilas go, wyzywalas i grozilas karalnie ???? :O i jeszcze chcesz sie mscic za to ze odszedl ??? poyebana jestes ?

no...może po trochu są. ike, dobrze sie czujesz? oczywiście, że dobrze:) ale bardzo mi miło ZSku, że się o mnie martwisz:P

moja hipokryzja ma się również dobrze zs chociaż nie bardzo wiem, gdzie tu ją umiejscowić:P

Gość loka..
Pobicie kochanki jest kiepskim pomyslem, chociaz rozumiem wscieklosc i ponizenie. Emocje sa zlym doradca, ale kto z nas nie zrobil/nie powiedzial cos kiepskiego pod ich wplywem? O poziomie autorki ciezko sie wypowiadac i chyba nie ma podstaw zeby pisac, iz kiepski poziom reprezentuje. To tylko emocje i poczucie porazki.

tu ike tu: emocje nie są usprawiedliwieniem dla pewnych słów no...może po trochu są.....ale mimo wszystko pewien poziom powinno się trzymać :-)

nie no pewnie wszystkie emocje należy zawsze usprawiedliwiać :D

ludzie o czym wy piszecie ??? nie wiem czy ja pomylilam tematy czy wy nie czytacie ze zrozumieniem :O autorka pisze ze, albo: -bila, ponizala, grozila karalnie, wyzywala facet odszedl a ona chce sie na zlej kochance zemscic i ew. jak wy to przedstawiacie zyskac uznanie w jego oczach by do niej wrocil albo: - ja facet bil, ponizal, wyzywal i grozil, a teraz zostawiona zona chce sie za to zemscic na obecnym worku treningowym w postaci jego kochanki a wy piszecie ze mialaby ona wrocic do kogos z kim miala pieklo ... wierzycie, ze facet ktory bil i ponizal zone bedzie zayebistym, wyrozumialym partnerem dla innej kobiety ????? chyba ze to co napisala autorka w pierwszym wersie znaczy ze ona go bila i ponizala a on sie wyniosl czym doprowadzil ja do kurvicy. tak czy inaczej kobieta jest zdrowo poyebana a wam chyba tez sie dzis pogorszylo :O

z wpisu o hipokryzji to ty jej nie dostrzegasz a nie ja raczej ty widzisz coś czego nie ma ;)

Gość glupia baba jestes
hehe,zgadzam sie z Toba POLEJKA:)

polejka tobą też dziś targają silne emocje??? swoją drogą skoro to on bił, straszył i bóg wie co tam jeszcze- to rzeczywiście jest o kogo walczyć ......... ZS nie dziękuje się za nic:)

a mylisz, że nie?? podświadomie chce mścić się na kochance, że ukradła jej Misia

Gość ropka w kropce
to on mnie bil ...starsza corke rowniez ..za to ze jest podobna do mnie...on ublizal ..mam pare obdukcji a on ma zalozona karte przemocy w rodzinie

Gość loka..
a wy piszecie ze mialaby ona wrocic do kogos z kim miala pieklo ... Ktos tak napisla?? tak czy inaczej kobieta jest zdrowo poyebana a wam chyba tez sie dzis pogorszylo I po co taka ocena? I na jakiej podstawie? Pewnie wiekszosc znas w roznych momentach zycia jest " zdrowo poyebana"- ech te oceny

"chce tam pojechac ...i jej przypie**olic...wiedziala ze jest zonaty..zonatych sie nie rusza....jezdzil w delegacje..az sie wydelegacjowal..."