Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropka w kropce

jestem msciwa

Polecane posty

Gość ropka w kropce
zapewniam was ze kiedy sie wyprowadzil bylam w mopsie....tam nie ma pomocy ...ani materialnej ani psychologicznej..dali mi kartke z adresami ktorych polowa juz nie istniala ..dzwonilam na linie przemocy ale tam sie nie mozna dodzwonic...na prawde.... poza tym wydaje mi sie ze nie potrzebuje pomocy takiej o jakiej piszecie...pracuje.jest ciezko ale mamy co jesc...

zs- nie wierzę w jednoczesną miłość do dwóch mężczyzn, przykład może trafiony dla kogoś innego każde zauroczenie można zwalczyć, a nie nazywałabym miłością wzdychania do kogoś kiedyś był temat bystrej babki, która stwierdziła, że po 3 czy 4 miesiącach znajomości kocha innego i jest tego pewna, wie, że nie kocha męża, kiedyś myślała, że kocha, ale teraz po 10 latach wie, że jednak nie kocha

zs- nie wierzę w jednoczesną miłość do dwóch mężczyzn, przykład może trafiony dla kogoś innego każde zauroczenie można zwalczyć, a nie nazywałabym miłością wzdychania do kogoś zolzo, jestem tego samego zdania, dlatego w zalinkowanym temacie napisalem to co napisalem :-)

Gość ropka w kropce
hmm ..chetnie bym jej wyslala kartke z dziekuje...ale nie mam gdzie..znam tylko adres pracy..imie..nie znam nazwiska...mam znajomego ..ma sie dowiedziec pod pretekstem kredytu

a może autorko po prostu zacznij żyć swoim nowym życiem?

zobacz do czego się doprowadziłaś wpadasz ze skrajności w skrajność najpierw szukasz kochanki żeby ją lać teraz żeby jej dziękować a olej ty tą kobietę i byłego wkrótce męża to ich życie i ich wybory ty masz teraz własne

zobacz do czego się doprowadziłaś no nie moge z ciebie ike to nie ona sie do tego doprowadzila, to maz to sprawil, wez ty sie zastanow co piszesz

zs w tej chwili sama doprowadza się do takiego rozstroju nerwowego i sama się nakręca możesz nie zgadzać się z moimi wypowiedziami ale twoje pewne wstawki są naprawdę poniżej poziomu

całkiem niedawno uczyłeś mnie dyskusji... może i ty powinieneś pewne lekcje sobie odświeżyć ;)

może i ty powinieneś pewne lekcje sobie odświeżyć to ty myslalas, ze dyskutuje z toba??? serio? z toba sie nie da przeciez a no chyba, że tak:) skoro dyskusja ze mną cię przerasta to twoje szczeniackie zachowanie jest w pełni uzasadnione:)

Gość ropka w kropce
musze was pozegnac ...ide do pracy...bede po 22... wiem ze sama sie nakrecam ...ale ja mialam swoje zycie a to zycie zostalo przerwane...wiem ze nie bylo idealne...ale zdarzaly sie tez mile chwile...w tej chwili jest mi bardzo ciezko samej..bardzo ciezko..a nie chce sie wiazac bo boje sie porazki

twoje życie autorko nie zostało przerwane weszło w inną fazę fakt- niechcianą ale wcale nie oznacza , że ma być gorsze jeśli nadal będziesz tkwiła w przeszłości z pewnością gorsze będzie

skoro dyskusja ze mną cię przerasta to twoje szczeniackie zachowanie jest w pełni uzasadnione naturalnie, ze przerasta, podobnie jak przerasta mnie podniesienie sie do gory za wlosy albo polizanie lokcia :-) a co do szczeniackosci...pozostawie kolejny raz bez komentarza :-)

żartujesz nie dasz rady polizać swojego łokcia ?? ja dam sprawdziłam:P

ja nikomu nic nie zarzucam ja wypowiadam się w temacie nie licząc ZSa- bo skoro nie dyskutujemy to chociaż możemy popisać pierdolety a ty się w wpierniczasz między wódkę a zakąskę zajmij się może tematem głównym

Gość obserwatorka tematu
ike-zgadzam się z Zołzą-pieprzysz jak potłuczona z ZS.

co nie stoi na przeszkodzie, żebyś ty również pomarańczo zajęła się tematem głównym my sobie jakoś poradzimy:)

forum ma to do siebie, że może pisać każdy i nikogo Twoje zdanie w tej kwestii nie musi interesować to zastosuj to teraz do siebie:) i jak ma to się do tematu??

Gość jestem msciwa..i to jak
przypiedol im obojgu!

Gość jestem msciwa..i to jak
abo! po co sama masz se rączki tytłać , nie ma w okolicy nadgorliwych młodocianych co to leją w mordę dla zabawy,co im szkodzi obić jakąś dziwkę i dziwkarza :P he,he.

Gość obserwatorka tematu
To właśnie wy pierdolicie jak potłuczeni między sobą rozwalając temat. Człowiek by popisał,wypowiedział się ale jak się poczyta te wasze chociopoły to ręce opadają. Ike,jak tak potrzebujesz pogaduszek z facetami o bzdurach(widać czegoś ci brakuje w realu,patrząc na twoje gatki z innymi facetami z tego forum) to załóż sobie swój temat i uskuteczniaj tam romansowanie:-P

Ike,jak tak potrzebujesz pogaduszek z facetami o bzdurach(widać czegoś ci brakuje w realu,patrząc na twoje gatki z innymi facetami z tego forum) to załóż sobie swój temat i uskuteczniaj tam romansowanie no proszę:D zgadłaś:D lizanie swoich łokci rzeczywiście miało być zakamuflowanym podrywem i zapoczątkować grę wstępną a teraz na poważnie- o czym w tej chwili piszesz ty?????????? przez przypadek nie o bzdurach??