Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anastazja1234

DLACZEGO białe kozaczki są oznaką niższej klasy?

Polecane posty

dziwnie sie niektorym kojarzy z blacharami, ja tam tez do tego nic nie mam. kazdy nsi co0 lubi ale wiesz bez krytyki swiat by nie istnial.mialam takie ale 4 lata temu albo 3.

Gość Lateks
i gdzie tutaj białe kozaczki ???

Gość bo to zupełny brak smaku
porównywalny z białymi skarpetami do garnituru :)

Gość co to za głupie pierdzielenie
że każdy nosi co mu się podoba, co ma k...piernik do wiatraka, przecież nikt nikomu nie zabrania, nie zmienia to jednak faktu, że jest to obciach i to z całym szacunkiem dla wolności wyboru

Gość jak się komuś podobają białe
skarpetki do garnituru to jego sprawa, ale mimo to jest to buractwo. Czemu zaraz wszyscy w takich sytuacjach lamentują, że mają prawo nosić co im się podoba, jakby ktoś ich nagle tej wolności chciał pozbawić?

nie są ludzie stawiają sobie głupie bariery w sprawach mało ważnych chyba z braku poważniejszych problemów lub ogólnie z posuchy intelektualnej panującej w ich wnętrzach nie ma co sobie takich pierd brać do serca

jezeli ktos je lubi nosic to jego sprawa ja nie uwazam ze sa oznaka nhizszej klasy to ludziom sie przewraca w glowach i nie maja juz jakich bzdur wymyslac.takie jest moje zdanie na ten temat.

Gość gabbrycha
tak się po prostu przyjęło, mi samej białe kozaki kojarzą z łatwymi dziewczynami