Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta ja

Jak nastawic drugi policzek

Polecane posty

Gość powinnaś chodzić z uśmiechem
na ustach, ubrana na maksa odlotowo, fajna nowa fryzurka i koniecznie buty na wysokim obcasie. Uśmiechy rozdawaj na prawo i lewo, także tej zdzirze. I opowiadaj koniecznie, że facet był kiepski w łóżku. Zobaczysz po tygodniu minę tej wywłoki :D

Gość Ostatnia porada najlepsza
KONIECZNIE tak zrób! :) GENIALNE! A tym klientem się nie martw - nie był Ciebie wart. Poza tym był kiepski w łóżku! :D Tym bardziej nie przejmuj się tą suką brudaską.

Gość rozdarta ja
Dziekuje Wam, tak wlasnie robie, nie sile sie na wesolosc, ale to co czuje w srodku, a zwlaszcza jak widze jej oczy we mnie wpatrzone i jej usmiech, to juz inna sprawa. Z tym wygladem, to tez jest wlasnie tak, ze ja na codzien chodze w szpileczkach, staram sie wygladac ladnie i kobieco, a ona wrecz przeciwnie, chyba na 6 lat jak razem pracujemy nie widzialam jej w spodnicy ani kobiecych butach, wiec jej tryumf tez tego dotyczy. Ehh

Gość tak mysle
wiesz co?? jakby na mnie taka fladra patrzyla i jakies glupie usmieszki robila....to wiesz co...? 1. mozesz mowic cos do kogos, jakis zart o czyms tam i popatrz sie na nia gdy wybuchniecie smiechem....niech mysli ze to z niej:-) 2. przechodz kolo niej z podniesiona glowa i usmiechem! nawet jesli nie jest ci do smiechu!!!!! 3. nie patrz na nia!!! patrz wszedzie tylko nie na nia i sie USMIECHAJ!!! 4. jak ona cos mowi to udawaj ze nie slyszysz i rozpoczynaj rozmowe z kims innym!! 5 NIE DAJ SIE SPROWOKOWAC!!! 6. wrzuc jej cos do tej kawy na sraczke:D

Gość rozdarta ja
Dziekuje Wam, naprawde mi pomoglyscie. 🌻 Zastosuje Wasze rady. Niech spadaja oboje :)