Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Wczorajsze ROZMOWY W TOKU- ktoś może oglądał ???

Polecane posty

Witam, bardzo chciałam obejrzeć wczorajsze rozmowy w toku, no ale niestety nie mogłam... Był to odcinek dotyczący badań DNA wykluczających albo potwierdzających ojcostwo czy ktoś wie gdzie mogłabym obejrzeć to nagranie? na youtube nie ma :O a jesli nie to co wyszło dla tego chłopaka, który otwierał koperte z wynikiem w studiu? i co z tamtym, co przyszedl z dziewczyną, która ponoć spala z wieloma, w ciąży rzucała się na poręcz a na widowni siedziała była dziewczyna domniemanego ojca ???ktos ogladał?

to jest opis odcinka "Paulina nie wie, kto jest ojcem jej dziecka, bo spotykała się z dwoma facetami. Na 50 procent jest nim Tomek. Ale to TYLKO 50 procent? Tomek ma już dość niepewności więc zdecydował się na badania DNA. Koperta z wynikami testu na ojcostwo zostanie otwarta w programie. Patrycja jest w siódmym miesiącu ciąży. Jest przekonana, że ojcem dziecka jest Maciek, ale on nie przyznaje się do ojcostwa. Twierdzi, że Patrycja spotykała się z kim popadnie, a w dodatku chciała przerwać ciążę. Czyją wersję wydarzeń potwierdzi Gabrysia"

Gość doobra ja tez chce wiedziec
w opisie odcinka nie pisze czy wreszcie jest ojcem czy nie ... naoiszcie ...

Gość ja oglądałam
okazało się, że nie jest ojcem tego dziecka...torchę sie załamał ale nie widać było, że to dla niego jakas tragedia... on nie był związany z tym dzieckiem.....

Ja oglądałam- ale teraz pisalas o tej calej Patrycji czy Paulinie? Bo ja widzialam sama koncowke, w ktorej okazalo sie,ze nie jest ojcem(chyba chodzilo o Pauline). A ten Maciek okazal sie ojcem tego dziecka Patrycji? Brzmi jak telenowela brazylijska:D

Gość ja oglądałam
tego nie stwierdzono, bo on dopiero wyraził zgodę na badania DNA. Ale zarówno jedna jak i drugą( Gabrysia) twoerdzą, że to jego dziecko. Ta cała Gabrysia, co siedziała na widowni, mówi, że placi jej alimenty, ale dziecka nie odwiedza, a ta Druga(nie wiem jak ma na imie) jest z nim w ciązy i upiera się ze to jego dziecko, chodz wszyscy mówią ze jest puszczalska. Badania moga przeprowadzić dopiero po urodzeniu dziecka.

Gość ja oglądałam
ale poplątałam.... wiec tak...Tomek nie jest dzieckiem Pauliny. Partycja twierdzi ze to dziecko Macka. Choć ten uważa, że nie bo kazdy mu mówi, że jest puszczalska i termin jej porodu wyznaczony jest na październik, co jakby nie zgadza sie z ich ostatnim współzyciem:) Natomiast Gabrysia ma z nim juz kilkumiesięczne dziecko i on płaci alimenty na nie, chodz nie odwiedza go praktyczne wcale. Teraz chyba jaśniej to napisałam...