Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyyytajaaaacaaa

Ludziska, mam takie troche obrzydliwe pytanko....

Polecane posty

Gość Pyyytajaaaacaaa

Moze i dziwne... pytanie i do facetów i do kobiet:) Poznajecie ciekawą osobę, która Was zainteresowała, randkujecie. Dobrze wiemy, ze sam pocalunek z języczkiem nie jest w dzisiejszych czasach czymś, na co czeka się bardzo długo. I tutaj pytanko - nie brzydzicie się, że osoba, która całujecie może mieć popsute zeby? No przecież ciężko kogoś wypytywac o uzebienie, a nie ma jak sprawdzic - widac tylko te z przodu!! Juz nie raz widzialam u niektorych ludzi, jak przypadkowo usmiechali sie szeroko, lub otwierajac usta OBRZYDLIWE UBYTKI W ZEBACH, mimo, ze to zadbani ludzie, i z przodu zeby byly ladne!! Po prostu przeraza mnie mysl, ze moge nieswiadomie calowac sie z kims, kto ma zaniedbane zeby, albo nawet ruine w paszczy, a przykry zapach przykrywa guma do zucia!! A co dopiero ludzie, ktorzy caluja sie non stop na dyskotekach z byle kim!! Czy ktos jeszcze ma takie fobie jak ja??

Gość Pyyytajaaaacaaa
upppp

Gość to nie zadawaj sie z byle kim
jak jesteś niewybredna to nic nie poradzisz a z drugiej strony dziwne jets że ludzie którym cuchnie z gęby nawiazuja znajomosci i nawet wydaja sie za maż jak moja kolezanka niedawno - od podstawówki miała cuchnącą zbukami gębę, szkoda mi jej faceta :)

Gość Pyyytajaaaacaaa
No wlasnie rzecz w tym, ze zdazylam się zorientować, że nawet ludzie, którzy nie są "byle kim" czesto nie są zadbani dentystycznie - może strach? Sama nie wiem. Znam wielu ludzi b. o siebie dbajacych i na poziomie i wielu z nich ma minimum jeden ubytek, ktory da sie spostrzec, gdy sie szeroko smieja. Mamy niby 21 wiek, a sa nadal ludzie, ktorzy nie tylko maja pojedyncze ubytki, ale nawet gnijace zeby, a co najlepsze - na zewnatrz nigdy by sie tego nikt nie domyslil! I jak tu całować się z kimś np. choćby i na 4 randce, skoro czlowiek sie boi... Czy tylko ja sie tego boje? Co do kolezanki - dokladnie - tez mnie dziwią sytuacje, ze osoby, które zawsze mialy totalnie zaniedbane jamy ustne i nieswiezy oddech, maja mezow, zony, rodziny. Wiem, ze nie liczy sie wyglad, ale charakter - ale tutaj juz nie chodzi o sprawe wygladu, tylko zdrowia oraz dbania o siebie. To po prostu obrzydliwe!

Gość szczęki 7
jak jakas osoba jest ogólnie zadbana i czysta to raczej zakłada sie ze dba tez o zęby;) poza tym ubytki ciezko wypatrzeć ale smrodek nieswiezego oddechu juz sie poczuje:o wiele osob nie dba o wlasne zęby wiec i nad cudzymi sie nie zastanawia;)

Gość Pyyytajaaaacaaa
Dokladnie - zaklada sie, ze czysta osoba ma zadbane zeby, niestety mozna się na tym niezle przejechac:O Co do nieswiezego oddechu - niestety - guma do zucia wszystko zamaskuje. A na pewno b. duzo. Dodatkowo jak osoba jest palaca - wtedy albo guma do zucia, albo zapach dymu (ktory juz wole niz zaniedbane zeby) - przykrywaja inne zapachy. Z tego co wiem, jedyna ulga jest, ze prochnica nie da się zarazić... chyba? Co nie zmienia faktu, ze kwestia jest obrzydliwa dla mnie i wrecz wywoluje fobie, ze moge calowac sie z kims, kto ma ubytki:( nie idzie tego przelamac:(

Gość fdser
niekoniecznie jak baba boi sie isc do stomatologa to niekoniecznie ma zadbane zeby .. Niektorzy maja rozne fobie

Gość a ja sie nie lubie calowac
z jezyczkiem a juz tym bardziej z kims dopiero co poznanym

Gość amarantka zielona
A co myslicie o mlodych ludziach, ktorzy maja proteze?

Gość glab kapusciany
ty zes jest cala obrzydliwa, nie tylko twoje pytania :D

Gość fdser
a prochnica sie nie da zarazic bo ma ja 100 % spoleczenstwa.To rodzice nam ja przekazuja calujac nas gdy jestesmy mali .

Gość fdser
ja bym nie skreslal baby co ma prochnice . Calowienie nie jest konieczne .

Gość Pyyytajaaaacaaa
Proteza w mlodym wieku wg mnie swiadczy, ze ktos mial jakies problemy moze z zebami, moze wybite, moze mu sie psuly bardzo, rozne sa kosci... ale swiadczy, ze taka osoba dba o siebie i nie ma syfu z gebie. Nie mam tez nic do krzywych zebow - moze moznaby nad tym popracowac, ale nie jest to niehigieniczne. Podobnie jak zolte zeby - wiele ludzi ma taka kosc. Moze i jestem obrzydliwa...ale dla mnie taka wizja calowania sie z osoba z ubytkami to wizja czyscca hehe. Zwlaszcza, ze takie czasy mamy, ze juz na 1 randkach ludzie sie caluja, co dopiero na 3, 4, 5.... a przeciez się go do tej pory nie zapytam HEJ, SLUCHAJ, A ZEBY MASZ WYLECZONE? hehehe

Gość Pyyytajaaaacaaa
fdser - no wlasnie tak sadzilam, ze prochnica nie idzie sie zarazic, tak kiedys slyszalam, ale to i tak nieprzyjemne:O Hehe ja przeciez tez nie skreslilabym faceta z prochnicą, jesli naprawdę byłby sympatyczną osobą - ale jak komus powiedziec, ze się nie będzie z nim calowalo, dopoki nie pojdzie do stomatologa i nie wyleczy wszystkiego ladnie?;)

Gość fdser
mysle ze osoba ktora wie ze ma prochnice nie bedzie probowala cie calowac . Chyba ze w policzek

Gość gfdgfdf
całowenie nie jest potrzbne do seksu

Gość Pyyytajaaaacaaa
fdser - zdziwilbys się;) Trzy lata bylam z zadbanym, kul;turalnym facetem na poziomie, ktory mial z przodu ladne zeby. Po trzech latach regularnego calowania się - okazalo się (wyszlo w czasie), ze mial 3 zeby tak zepsute, ze musial usunac, i 2 inne do kanalowego. I cholera wie co mial tam jeszcze do zrobienia. Chyab przez to mam uraz hehe. A kwestia nieprzyjemnego zapachu - naprawde nie bylo nic czuc!;)

dziewczyno:) to nie całuj się z byle kim:) ja tam jak jestem zakochana to mam klapki na oczach do pępka:) to nie zwracam uwagi:) zresztą sama mam zęba do leczenia, a jeden mi sie kruszy bo miałam zatrutego(na szczeście oba na samym koncu)

Gość Pyyytajaaaacaaa
gfdg.. - do sexu moze nie, ale do zwiazku najczesciej:) Poza tym - calowanie jestem chyba w 90% przypadkow jest jakims tam wstepem do sexu - pierwszym zblizeniem;)

Gość pav
wielu ludzi ma zęby w kiepskim stanie bo nie stać ich na leczenie:o w publicznych przychodniach nie da sie wyleczyć za darmo wszystkich zębów..

Gość Pyyytajaaaacaaa
Slotowlosa - wierz mi, ze nie mowie tutaj o "byle kim" jak juz wspominalam. Ludzie na pozor zadbani i dopracowani w szczegolach miewaja ruine w ustach. Nie wiem od czego to jest uzaleznione!

Gość Pyyytajaaaacaaa
pav - cos w tym na pewno jest. Jednak czesto są to ludzie, ktorych stac na drogie imprezy co weekend, drogie ciuchy i wycieczki, ale na lecznie to juz nie.... Oczywiscie nikomu nie wyliczam...ale to zwykly szacunek do drugiej osoby - gdy się ją całuje - posiadac zdrowie, lub chociaz W MIARE zdrowe uzebienie:O

Gość trtr
Muszę się przyznać, ja mam strasznie zaniedbane zęby z tyłu, wstyd mi iść do dentysty a tak bym chciała , mam super chłopaka inawet nie wie, że mam takie zęby..... Dużo miesięcznie wydaję na ciuchy a tam niestety nie pójdę!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem idiotką!!!!!!

Gość ja sie nie caluje
bo sie brzydze :-0

a ja na przyklad mam z tylu prawie czarną plombe i wyglada to jak popsuty ząb a to jest wlasnie naprawiony ząb tylko nie stac mnie było na lepszą plombe :O no ale to widze w zasadzie tylko ja,jak otwieram szeroko usta i patrze dokladnie na zęby :P