Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ciekawa... 23...

Czy komus udało sie stworzyć udany zwiazek po rozstaniu ?

Polecane posty

Gość ...ciekawa...23...
Miło poczytac ze cos takiego sie staje, mam pytanie tylko czy przez ten czas rozstania mieliscie ze soba kontakt?

Gość ...ciekawa...23...
Czy moze jeszcze ktos ma takie doswiadczenia ?

Gość ...ciekawa...23...
czy komus sie udało z byłym?

Gość asasdada
mielismy kontakt w pierwszych dniach po rozstaniu, pozniej on ustawal na jakis czas a potem pod jakims pretekstem znowu i od tego sprowokowanego spotkania pod byle pretekstem dochodzilo do powrotu. Nie zaluje ze wrocilismy do siebie choc przyznam ze mialam obawy czy robie wlasciwie, teraz i ja i on jestesmy pewni ze chcemy ze soba byc na dobre i na zle i bedzxiemy sie trzymac siebie chocby sie walilo i palilo ;P

Gość 1111111111
a nie przeszkadzało wam że ta druga strona była i sypiała z innymi w przerwach?

Gość zalezy od powodu
rozstania

Gość asasdada
nigdy bym nie wrocila do kogos kto w czasie przerwy spal z inna kobieta, wiec powrot ok ale pod warunkiem ze nie bylo seksu z inna osoba. W moim przypadku obooje nie mielism sexu z innymi wiec nie bylo problemu,,,

Gość zalezy od powodu
asasdada a jaka masz pewnosc?ile macie lat?

Agatek21, powiedz jak udało wam sie do siebie znowu zblizyc? skoro rozstaliscie sie w gniewie. jak to sie udalo? ja rozstalam sie z moim chlopakiem w zupelnym pokoju, po 3,5 roku razem.. zlosc przyszla dopiero pozniej.. a wlasciwie wczoraj czyli po dwoch m-cach od rozstania.. nie dawal mi o sobie zapomniec, az poznal jakas laske w klubie w sobote, w niedziele jeszcze mowil ze nie wie czemu ale nie chce zebym o nim zapomniala, ale jak dowiedzialam sie o tej laske zrobilam awanture.... i uslyszalam ze on ma tak wiele problemow ze cieszy sie ze juz ja nie jestem jednym z nich.. po prostu mnie tym zabil... powiedzialam ze nie chce go wiecej widziec, ze nie bedziemy przyjaciolmi.. i tak klotnia lekko jeszcze trwa, ale z mojej strony to glownie placz, a z jego dobijanie mnie.. przyznam szczerze ze mialam nadzieje ze za jakis czas wrocimy do siebie.... odpoczniemy i sprobujemy od nowa... naprawde go kochalam..

Gość jÓÓzÓś
...rzucili tempe dzidy....

Gość gość
W naszym małżeństwie maż często podkreślał, że mnie kocha i jestem dla niego tą jedyną. A jednak mnie zdradził. Następnie ogłosił ostateczną decyzję że odchodzi i żebym go nawet nie prosiło o powrót. Byłam załamana i upokorzona. Nie miałam męża, pieniędzy, zostałam sama z dziećmi. Musiałam zrobić wszystko, żeby on zmienił decyzję. I zrobiłam dzięki rytuałowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl – mąż zmądrzał i do mnie wrócił, moje Zycie znow wygląda normalnie. A byłam już na samym dnie.