Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy są tu jacyś interesujący ludzie z problemami?

Polecane posty

Gość

interesują mnie Wasze życiorysy,

Gość
ja jestem juz zrównowazona psychicznie:classic_cool: np dzisiaj zaintrygował mnie jeden człowiek, ale nie moge znaleśc tematu ani jego 😭

Gość ja powiem tak
tu są sami ludzie z problemami :)....właśnie przeczytałam problem 15 latki że chce chodzić z chłopakiem za rękę i jak ma to zrobić hehehe

Gość
nie naprawde, jestem dobra obserwatorka i psychologiem, chce sie rozeznac w problemach ludzi i ogólnie świata ale takich konkretnych szczerych i docelowych a nie uogalnianych statystyk..

Gość ja powiem tak
wiesz żeby tak szczerze opowiedzieć swój życiorys i do tego dodać swoje problemy trzeba mieć dużą odwagę ....łatwo wtedy będzie się rozpoznawalnym dla innych a tutaj chodzi o anonimowość prawda ?

Gość
z duża checią bym komuś wszytko wygarneła :) ale boje sie dekonspiracji :O :O:( serio z chęcią kogos poslucham.. na maila naprzykład :)

Gość ja powiem tak
to zdradź chociaż ile masz lat ?

Gość ja powiem tak
Hinatka nie koniecznie z drugiego końca Polski ....a wiesz czy sąsiad sąsiadka czy jakaś znajoma nie przesiaduje na kafe ...doda 2 do 2 i już wiadomo o co chodzi ja kiedyś tak zdekonspirowałam jedną znajomą i jej o tym powiedziałam była w szoku :)

ja powiem tak--> masz rację, ale to raczej mało prawdopodobne.. zresztą zdradzając swoje problemy, a nie dane, nic się nie stanie (raczej). zwłaszcza, że nikt w realu zwykle o takich problemach nie ma pojęcia.

Gość
ale nie mówie tu o osoabch które np nabrały kredutów i nie moga ich spłacic czy facetja rzucił. :O dzisiaj rozmawiałam z40 latkiem który nie wychodzi z domu przez chorobe skóry i czeka juz tylko na śmierc ..ale nie dokończylam pytań bo musiałam zejsc :( chodzi mi o historie nietypowe, niekoniecznie przygnebiajace chociąz z drugiej storny wszyscy jestesccie ciekawi, to jak komuś siechce pozwierzac z całego życia ? jestem prawie jak psycholog :)

pewnie są ale nikt ich nie traktuje serio, ja mam mnostwo problemow ale sobie radze, chociaz niedawno pytalam o jakies potrawy ktorymi ugoscic ludzi ktorzxy przyjda w sobote na moje urodziny i to jest moj problem, bo inne wiekszego typu psychiczne i inne to radze sobie sama z powodzeniem

Jesli masz tu czarny nick to się nie odsłaniasz. Musimy dbać o swoją reputację emocjonalnych twardzieli :)

przerwa - no wiesz ja moge ci sie chetnie pozwierzac, bo nie mam zadnej przyjaciolki z ktora moge sobie porozmawiac od serca, mam tylko rodzicow, ktorym sie nie wszystko mowi i faceta ktory tez nie musi o wszystkim wiedziec... poza tym jakbym mial sie teraz zwierzac to by mnie wysmiali

BNB a ty co? moze kogos interesuje? ja tez kiedys sie zastanawialam gdzie wszyscy ludzie podazaja, dlaczego wysiadaja na tym przystanku skoro w poblizu nie ma domow mieszkalnych to czlowieka kreci