Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_bardzo

co myślicie o takim facecie ?

Polecane posty

Gość smutna_bardzo

Facet, z ktorym jestem ostatnio bardzo sie zmienil w stosunku do mnie. Kiedys byl czuly, pytal czy wszystko w porzadku, chcial zebym byla szczesliwa... a teraz szkoda gadac. Gdy sie klocimy bardzo czesto nazywa mnie zjebaną, kaze spierdalac. Powiedzialam mu ze sobie tego nie zycze. po klotni mowi ze juz nie bedzie... ale znowu to robi. Jakis czas bylam bez pracy - ile sie wtedy nasluchalam ze jestem pasozytem, ironicznie mowil o mnie "pracus" i wiele wiele innych bardzo uszczypliwych uwag. O kwiatkach moge juz zapomniec, prawie nigdzie nie wychodzimy razem, niczym mnie nie zaskakuje, w ogole sie nie stara. Ciagle łamie dane slowo. Nigdy nie mowi mi komplementow, a ostanio przyznal sie ze uwaza , ze moja siostra jest ladna. ( w sensie, ze mu sie podoba ). O mnie tak nie mowi, raczej slysze jakies niemile rzeczy, a brzydka nie jestem. Zapomina o rocznicach ( jestesmy razem 5 lat, za rok slub ). Ostanio poweiedzial ze nasze rocznice nie maja dla niego zadnego znaczenia. Ale czy nie mógl by robic w ten dzien czegos milego dla mnie, tak po prostu bo mnie kocha, bo wie ze ten dzien jest dla mnie wazny.?Olewa moje urodziny. W wakacje wolal jechac z kolegami nad jezioro niz ze mna ( w tym roku nigdzie razem nie bylismy). Oczywoscie potem obiecywal,ze wezmie pare dni i gdzies wyskoczymy, ale tego nie zrobil. Nie powiem ,ze jestem idealna, ale nie potrafie siedziec cicho kiedy po raz kolejny lamie dane slowo, kiedy mnie obraza, kiedy jest chamski... Bardzo bym chciala, zeby wrocily dawne czasy, kiedy bylismy szczesliwi, czy to mozliwe ? czy da sie to wszystko jeszcze naprawic ? Czesto zaczynam z nim rozmowy na ten temat, ze nie czuje sie z nim szczesliwa, ale zaczynamy sie klocic, ja zaczynam plakac , a on mi chamsko dogadywac... typu "no i czego ryczysz? ale masz powód "...... :(

Gość o mój Boże jak
ja Ci dziewczyno wspolczuje...

Gość ja powiem tak
no skoro facet zaczął się zachowywać tak jeszcze przed ślubem to pomyśl sobie jak daleko w chamstwie posunie się po ślubie ja na Twoim miejscu przemyślałabym czy chcesz z kimś takim wiązać się na całe życie ?

Gość audi Q7
To z Toba cos nie tak skoro z nim jestes!! co bedzie po slubie? wpier... dostaniesz i co? powodzenia zycze

Gość cafeteriuszka
Uciekaj od niego dziewczyno poki jeszcze mozesz!!! skoro zadajesz sobie takie pytania to sama widzisz ze nie jest dobrze. chyba nie zamierzasz czekac az posunie sie dalej w swoim chamskim zachowaniu i Ci przywali-no ale wtedy bedziesz go usprawiedliwiac ze moze mial racje. zerwij z nim a na pewno ulozysz sobie zycie. 3 mam za Ciebie kciuki powodzenia

Gość dokladnie tak zastanow sie
faceci rzeczywiscie sie zmieniaja, gdy tylko poczuja, ze wszystko jestesmy w stanie dla nich zrobic, moze krotka przerwa, ktora sama zaproponujesz pomoze, ale faktem jest, ze to ze Cie wyzywa jest nienormalne, zastanow sie czy tego wlasnie oczekujesz od swego przyszlego meza????

Gość audi Q7
Odwolaj slub bo to bedzie twoja zyciowa kleska,skoro teraz tak cie traktuje to co bedzie pozniej? To ze za rok slub nie znaczy ze masz to zrobic,chyba ze chcesz spieprzyc sobie zycie ktore jest tylko jedno i trzeba je przezyc z kim cudownym a nie z prostym chamem

Gość smutna_bardzo
Dziękuje bardzo za wypowiedzi. Wiem co musze zrobic. Chcialam zeby ktos z boku na to spojrzal i powiedzial co mysli.

Gość GEORGIA38
szanuj sie i wiej zanim Cie zaobraczkuje

Gość cococafe
chyba sama dałaś sobie odpowiedź jeśli chcesz być nieszczęśliwą mężatką, którą facet sponiewiera kiedy ma na to ochotę to możesz brać ten ślub każdy po długoletnim związku mówi, że boi się samotności Samotność nie jest stanem, który trwa przez całe życie warto coś zrobić dla siebie żeby było inaczej i lepiej

Gość przykro mi autorko
a ten ktos ma jakieś zalety? Co on robi dla Ciebie żebyś byla szcześliwa /

Gość smutna_bardzo
Oczywiscie moj facet ma tez zalety. Bywaja dni kiedy jest wspaniale. Niestety ostanio najczesciej jest tak opisalam. :(

Gość a-nnna
dziewczyno,nie pozwol mu sie w ten sposób traktowac...a juz bron Boze slub z takim facetem:( bedziesz miała przesrane...w sumie juz masz...powiem ci jedno-facet który kocha nie traktuje w ten sposób swojej kobiety i wszysstko w tym temacie ja jestem mezatka ponad 20 lat i nigdy maż nie zachowywal sie do mnie tak,jak twoj chłopak... uciekaj od niego..zasługujesz na prawdziwa miłosc i szczesie..i tego ci zycze..życia w godnosci,szacunku i miłosci

Gość Adelinka
teraz jeczysz:D a wiesz co bedzie jak zrobicie sobie dziecko:D DAJ SE Z NIM SPOKÓJ!!! powiedz ze albo jego chamstwo albo ty!