Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiak256

pomozcie -prosze -wejdz jak bylas w ciazy

Polecane posty

Gość kasiak256

zawszemam cykle co 28 dni !!! nie mam okresu a to moj 33 dzien cyklu wczoraj robilam test wieczorem ale drugiej kreski nie ma :"( kocham sie w plodne bez niczego !!!!!za ile zrobic test ?temperatura36,7 ciala -chociaz nigdy nie mierzylam ,a cykle zawsze mam co 28 dn

więc wychodzi na to że starasz się o dzidziusia :) test najbardziej wiarygodny będzie 1 dnia kolejnej spodziewanej miesiączki!

ja mysle ze powinnas powtrzyc test rano jutro,ale gdybys byla w ciazy to juz napewno test by pokazal jak zawsze mialas cykle 28 dniowe,w moim przypadku temp w dniu robienia testu,a bylo to dwa dni po spodziewanej @ byla 37,2

Gość kasiak256
nom staram się -moze jeszcze za malo tego hcg -bylo !!!!1 nie wiem zrobilam wczoraj wieczorem -dziwi mnie ze nie mam okresu i nie zaowiada sie chyba bo mam caly czas mokro w pochwie a zawsze przed okresem mialam sucho ......moze poprostu za wczesnie

wiesz majac zazwsze tak jak piszesz cykle 28 dniowe a teraz 32 dzien i nie ma okresu to na bank test by juz pokazal ciaze naprawde,ja ci zycze aby jednak byla to ciaza bo widze ze bardzo tego pragniesz a powtorz test rano albo wez zrob teraz,po okresie pora robienia testu jest juz nieistotna,ja robilam test dwa dni po @ o 18 bodajze i byly 2 kreski jak wol

Gość kasiak256
test robilam w lazience i nie widzialam zadnej czerwonej kreski !!! wczesniej zrobilam test to wogole nie wyszedl..... sama nie wiem juz ,,,,czyli pewnie nie jestem w ciazy skoro juz powinna byc druga kreska

Gość kasiak256
dzis rano nie robilam testu , !!! wczoraj jeden ktory nie wyszedl ,,,,,, i jeszcze jeden wieczorem ale kreski nie widzialam :(drugiej ,,,, nie nakrecam sie bo pewnie jakos cos tam przestawilo sie zrobie sobie nadzieji i dupa

Gość kasiak256
jestem zalamana :( tak ucieszylam sie ze nie mam okresu a tu mowicie ze mogl sie przestawic czy cos takiego ,

Gość poczekaj 2-3 dni
chociaz latwo sie mowi ;) i zrob test rano

Gość kasiak256
w przyszly poniedzialek powtorze test jakos wytrzymam