Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mandaryneczka

CilestPoczątekOkres..

Polecane posty

Gość Mandaryneczka

Hej Dziewczyny! pewnie Wy mi cos pomożecie bo do lekarza mam dopiero za 2 tyg.. Przy ostatniej wizycie lekarz stwierdził u mnie PCO.Dowiedziałam się w wieku 19 lat że mogę być bezpłodna gdyż moje jajniki są potwornie naładowane pęcherzykami które nie wydostały się bo nie miałam owulacji.Nie powiem ścieło mnie to z nóg! Od 2 lat brałam tabletki zrobiłam sobie przerwe ok 6 mieięcy (w trakcie której zatrzymały się pecherzyki w jajnikach) niedawno lakarz przepisał mi Cilest i kazał je zacząc w 1 dziek okresu lub to co bedzie go przypominać. Jako że wczesniej nie miałam zwykłego okresu tylko brudzenia po 2 tyg to gdy zaczło się cos takiego to wzięłam tabletke.. sądziłam że gdy zaczne je brac okres się zatrzyma i zacznie ponownie gdy będzie przerwa 7 dniowa. Jednak mój okres przerodziła się w 'krwotok' trwa już 6 dzień i przeraża mnie ilosc krwi która trace.. nie wiem co zrobic moze dlatego tak jest że miałam obnizone APTT(czynnik krzepliwosci krwi).Zaczynam się denerwować..potwornie boli mnie brzuch i nic nie działa.Z jednej strony dobrze bo sie oczyszcza macica ale bez przesady.. Czy któraś miała cos podobnego??:(((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować