Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jakies sa

zalety pracy w budzetowce

Polecane posty

Gość czy jakies sa

? czy praca w budzetowce ma jakiekolwiek zalety?

Gość paewnosc
nic nie robisz a troche płacą

ma same zalety: - praca z reguły - 7-15 lub 9-16, jesli nawet robisz cos waznego to zawsze mozesz powiedziec szefowi "dowidzenia, jest 15"; - trzynasta pensja; - podwyzka niezaleznie od tego czy zapierniczasz czy lezysz i sie lenisz; - fundusz socjalny - jakies 300 - 1000 zł zwrotu za urlop z dziecmi lub bez; - premie uznaniowe - jesli umiesz dobrze lizac tylek przelozonemu; - zawsze mozesz zapisac sie do zwiazkow zawodowych ktore bronia twojego tylka a szefostwo sie go boi bo posada kierownika/dyrektora wiaze sie z lekiem ze ktos podpiluje taborecik; - nie wiem ile mam wymieniac, ale pracuje juz 6-ty rok w budzetowce, kilka razy wspolpracowalam z prywaciarzami i nie ma porownania:)

Gość czy jakies sa
-to nie jest tak, ze mozesz powiedziec o 15ej dowidzenia -- trzynasta pensja; - z ta 13ta pensja nie starcza na zycie - podwyzka niezaleznie od tego czy zapierniczasz czy lezysz i sie lenisz; ---jeny, co za herezje? jaka podwyzka? u mnie w zespole jest pupilek, ktory zgarnia wszystko jak leci, a o podwyzkach to moga pomarzyc ci, co maja plecy

ostatnio wszyscy dostalismy 3% podwyzki, dostaje m-cznie okolo 25% premii, w dobrym miesiącu zarabiam na reke 2500............ zalezy gdzie kto pracuje............. i na jakim stanowisku oraz jakie ma kwalifikacje, ale w moim urzedzie kobiecie po studiach bez doswiadczenia daja 1500 na reke

Gość czy jakies sa
no to ja zarabiam niewiele wiecej niz kobieta po studiach

Gość ja tez budzetowka
i smiac mi sie chce pfyyyy praca od 8 do 16 czesto duzo dluzej) kierownika nie obchodzi ze jest 16, czeste bezplatne nadgodziny podwyzki nie bylo od 2 lat ostatnia jaka pamietam to 59 zł brutto zarobki 2200 netto... żenada

Gość Bernardyna
13-tkę dostaję w lipcu co miesiąc 10% premii, ale na koniec roku po 15% a w grudniu ok. 30% Wcale sie nie obijam bo roboty jest pełno Plusem jest to, ze mamy projekty finansowane z UE i za to mamy dodatkową płacę ok. 500 zł minimum z jednego projektu, ale są tacy co mają i po 2.000 z tego Podwyzkę dali teraz 190 zł po 4 latach! Wczasy pod gruszą pożyczki z kasy bez oprocentowania do 10.000 pożyczka tzw mieszkaniówka do 30.000 na 2 lata - bez oprocentowania! wolne weekendy, święta... urlop MUSISZ wziąść bo pracodawca bedzie placil kare minusy to: biurokracja bzdurne zarządzenia naczelnego i jego przydupasów kierownicy z zadartymi nosami ten kto ma plecy i dlugi jezyk jest dla Dyra the best i nie wazne co skonczyl i co robi to zawsze ma "plecy" bo papla pierdoły