Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sądzicie

czy moze być z tego ciąża?

Polecane posty

Gość jak sądzicie

Kochałam się z mężem na przełomie 3/4 dnia cyklu. Miał założoną prezerwatywę. ja byłam na górze i gdy skończył wykonałam jeszcze 2 ruchy. GDy zeszłam z niego zbiorniczek ze spermą był lekko ściagniety i zwisający na dół. Czy mogło coś się dostać do mnie? Dziś jest 13 dc i mam śluz cyklu

Gość jania kania i inni
watpie zebys zaszla w ciaze.. jesli sperma zostala w prezerwatywie to nie ma sie czym obawiac. a jesli nie jestes pewna to w takiej sytuacji brzydko mowiac wpychaj palucha do siebie do pochwy i sprawdz czy wyczuwasz sperme. co jak co, ale sperma jest na tyle wyrazista substancja ze raczej ja wyczujesz ;)

Gość jak sądzicie
aha, nie dodałam, ze po stosunku wykonałam irygację- jeśli ma to jakieś znaczenie

Gość jak sądzicie
sperma byla w zbiorniczku ale teraz się obawiam, ze może jakas kropelka sie dostała, choć nie wiem w jaki posób by to miało być, bo chyba nie sciekła po penisie...

Gość jania kania i inni
nie nie nie, jesli zbiorniczek byl na koncu penisa caly i pelny to wierz mi zadna kropelka nie wyjdzie bo guma przylega do penisa. jesli kropelka by miala wyjsc, to gumka by sie zsunela.

Gość jak sądzicie
dzięki, tez tak myślę, ale wiesz...:) A ja, mniej wiecej, co miesiac jestem w ciązy, wiec sama rozumiesz, czemu znów sobie wkręcam :)

Gość jania kania i inni
spokojnie spokojnie, doskonale Cie rozumie :) tak czy inaczej, nie masz sie czym denerwowac. a jesli spozni Ci sie okres to nie wkrecaj sobie ciazy, bo okres sie tez spoznia od stresu, wiec im bardziej sie stresujesz tym bardziej sie spozni-ja tak mialam kiedys :P

Gość jak sądzicie
dzieki za pocieszenie. Tez sobie myślę, ze to chyba niemożliwe, a nawet jeśli, to był to dopiero początek 4 dnia cyklu- plemniki chyba aż tak długo nie zyja... chociaż, kto je tam wie :D

Gość nie chce cie martwic...
ale u nas była podobna sytuacja mąż szczytował i ja też z tym, że ja wykonałam jeszcze trzy ruchy (góra-dół) i po wyjęciu penisa okazało się, że zbiorniczek ze spermą wisi na penisie, bo prezerwatywa ściągnęła się do połowy penis był cały mokry... dziś nasze bliźnięta mają 2 lata i 4 miesiące:) ale może Tobie się uda

Gość jania kania i inni
hehe tego nigdy nie mozesz byc pewna, ja tez bylam pewna jak cholera, a jednak zaszlam w ciazei wlasnie jestem w 6 mc :) mimo ze nie przypadaly mi akurat dni plodne ;) pozdrawiam

Gość jak sądzicie
świetnie, a już się uspokoiłam :O

Gość zona 2
ja też myślałam, że nie zaszłam i miałam nadzieję, ale co z tego jak dziecko po 9 miesiącach się pojawiło - mąż dostał ciąży ...

Gość jak sądzicie
może ktoś jeszcze się wypowie?