Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Delicja00

Problem z w-fem!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Delicja00

Nie wiem, czy znalazłam dobre miejsce na taki temat, ale może znajdzie się ktoś, kto mi pomoże. Właśnie rozpoczęłam studia i niestety musiałam zapisać się na w-f. Z zapisami był wielki problem, informacje o terminach rozpoczęcia zapisów były niejasne i w końcu nie miałam żadnego wyboru, kiedy weszłam na stronę to wolne miejsca były jedynie na w-fie ogólnorozwojowym. No więc zapisałam się, ale okazuje się, że ten durny w-f koliduje z moim wykładem. Nie wiem kto wymyślił dla naszego wydziału taką grupę, która ma zajęcia wtedy kiedy wykład. Ja wiem, że na wykłady nie trzeba chodzić, no ale ja wolałabym nie opuszczać regularnie trudnego przedmiotu dla jakiegoś durnowatego w-fu! W tej chwili nie bardzo wiem co mam robić, zastanawiam się czy nie dałoby rady załatwić zwolnienia. Mam dosyć spore skrzywienie kręgosłupa, nie żeby od razu jakiś tam garb na plecach, ale wada jest. Co prawda już od jakiegoś czasu nie leczę się u żadnego ortopedy, ale może dałoby radę załatwić zwolnienie z powodu skoliozy??? W końcu różnego rodzaju skakanie, fikanie nie wpływa dobrze na kręgosłup. Słyszałam, że załatwianie zwolnienia z w-fu na studiach nie jest prostą sprawą. Czy ktokolwiek z was wie coś na ten temat?????? I czy z powodu krzywego kręgosłupa mogę się ubiegać o takie zwolnienie? Będę wdzięczna za jakąkolwiek sensowną odpowiedź.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować