Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinkq

te wyniki nasienia to chyba wyrok prosze o pomoc

Polecane posty

Gość polinkq

bardzo proszę niech mi ktos odpisze. mąż ma 32 lata zrobilismy wyniki nasienia i czesc jest w normie ale chyba te najważniejsze są zle: czas upłynnienia 5 godzin ?? co to znaczy?? jeśli norma to do 60 min? ilość żywych plemników 14 mln/ml a norma to 20 mln/ml ? czy to koniec zero szans na dzidzię? jesli sie ktos zainteresuje to moge podac wiecej danych

Zrozum że 32-letni ogier jest już za stary na rozpłodowca. Do rozpłodu używa się ogierów w wieku 18-25 lat.

Myslę,że nie powinnaś wpadać w panikę i po prostu poszukać na portalu znanylekarz.pl dobrego androloga!! On podpowie i poradzi!Może wystarczy zdrowszy tryb życia plus witaminy,skoro piszesz,że resztę wyników ma ok!

Gość baaaaardzo prosze
nie są takie złe. Ale można poprawić witaminami. Kup mu salfazin, l - karnitynę, kwas foliowy. Niech zdrowo sie odżywia, nie pali, nosi luźną bieliznę, nie bierze gorących kąpieli. Powinno pomóc :)

Gość polinkq
dzieki za rady- może nie koniecznie podziękowania są do komedianta- chociaż troche mnie rozbawiles :) ale pozostałym dzięki, zawsze to jakies pocieszenie, zaraz muszę zgooglować co to jest ten salfazin :) a moze ktos jeszcze podpowie co pomoże podrasować stado plemniczkow

Gość sulcia
bardzo dobry jest ANDROVIT to witaminki,oraz witamina C ,orzechy,witamina A+E,sporo cynku,....nie jest najgorzej ...witaminy pomogą ,ewentualnie leki np.UNDESTOR lub PROWIRON ale to na recepte

Gość polinkq
a jeszcze teraz wyczytałam, że powinien jeść selen- i znalazłam promen.. ale juz sama nie wiem duzo tych preparatow