Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulawy Biegacz

Jak się doładować przed zawodami?

Polecane posty

Gość Kulawy Biegacz

Heja wszystkim, No to tak jak w temacie - jutro mam zawody, bieg na 1000m i chcę wypaść jak najlepiej. Zawsze na połowie trasy dostaję zadychy. Jestem w 2kl. gimnazjum jakby co. Jak się mogę doładować przed biegiem, aby jak najlepiej wypaść i przy okazji nie zmęczyć się bardzo? Bo kondycję to mam średnią. Opowiedzcie swoje sposoby.

Gość efedrynę trza podać

Gość Kulawy Biegacz
Właśnie o tym samym myślałem!! :) Byłem dzisiaj w aptece i kupiłem Tussipect. Ile wziąć tabletek i w jakim czasie przed biegiem? Jedna tabletka ma 15mg efedryny. Myślałem o 10 tabletkach (o 7:00 trzy tabletki popite kawusią, o 8:00 jeszcze cztery i o 9:00 kolejne 3 [bieg jest jakoś przed 10:00]. Aha, i czy kawa, napoje energetyczne i izotoniczne pomogą? Bo mam ich trochę w domu. ;)

Gość Kulawy Biegaczz
UP!! Proszę, odpiszcie.

Gość Kulawy Biegacz
Co? Proszę o NORMALNE odpowiedzi...

Gość hhj
no wypusc lwa na bierznie i uciekaj przed nim

Gość Kulawy Biegacz
Nie mam lwa, mam tylko tygrysa. (...) Aha - czy 10 tabsów Tussi mi nie zaszkodzi? I czy napewno da mi "power" czy raczej go odbierze.? :/

Gość Kulawy Biegacz
Tych dwóch debili co mi doradzili efedrynę normalnie mam ochotę zatłuc!! :/ Pierwsze 1,5 okrążenia biegłem na luzie jako pierwsze, ale w ostatniej połówce przed metą nie mogłem oddychać i myślałem, że serce mi wybuchnie! Jesteście posrani!!!! Nie dość, że przegrałem bieg i byłem ostatni, to jeszcze przez 2h przeżywałem męki w żołądku, sercu i w płucach! Wielkie dzięki.. :/

Gość a1
przeciez sam o nich myslalaes :/ trzeba bylo poczytac wiecej, to bys wiedzial, ze nadmierna ilosc tych tabletek moze doprowadzic nawet do smierci :o

Gość Kulawy Biegacz
No wiem, wiem trochę o tym. No ale kurna bez jaj, żebym miał taką akcję po 7 tabletkach? :/

Gość Kulawy Biegacz
Jeden z biegaczy dzisiaj sobie ponoć metamfetamine zażył.. Kiedyś brałem Tussi przed WF-em i zapierdalałem, a nie tak jak dzisiaj... :/

Gość Kulawy Biegacz
Kiedyś wziąłem 9 i nie było takiej "jazdy". A kolega potrafi dwie blaszki (20) naraz wpierdzielić. Nie jestem palantem, kretynko. Zbulwersowałem się, sorry, ale ktoś kogoś nie zna a od palanta wyzywa...